FILMEZZUNK.HU
a legjobb férfi epizódszereplők - nyereményjáték

Nyereményjáték – Szeretnél két mozijegyet?

2842

Nyereményjáték – utolsó forduló!

Szeretnél nyerni két mozijegyet? A következő dolgot kell tenned: alábbi cikkünkben megnevezzük az idei 5 Oscar jelölt színészt, a legjobb férfi epizódszereplő kategóriában. Cikkünk alá hozzászólásként add meg a nevedet és írd mellé, hogy szerinted ki kapja meg a szobrocskát (Példa: Kis János – Tom Hardy). Facebook oldalunkon is leírhatod tippedet hozzászólásként. Egy ember egy tippet adhat meg! A nyereményjáték győztese, aki mind a 4 tippet eltalálja és megnyeri a sorsolást. Ha ez megtörténik felvesszük vele a kapcsolatot és küldjük a 2 mozijegyet. Ha nincs telitalálat, akkor a 3 találatosak között sorsolunk.

Az első fordulós tippedet IDE kattintva, második fordulós tippedet IDE kattintva, harmadik fordulós tippedet pedig IDE kattintva tudod megtenni, ha azokra még nem tippeltél! A tippverseny zárása: Február 28. 12:00! Sorsolás: Március 1.!

Könnyebbség: Cikkünk alá egybe is leírhatod, mind a 4 tippedet, ha még nem tetted meg!

Az idei év 5 legjobb férfi epizódszereplője:

Christian Bale

A nagy dobás című filmben nyújtott alakításáért jelölték Oscarra. Ez a harmadik Oscar jelölése, amiből eddig egyet sikerült díjra váltania. A 2010-ben készült Harcosban alakított egy tápszeres bokszedzőt, ami olyan jól sikerült, hogy  kiérdemelte a legrangosabb szobrocskát. Idén az Oscaron kívül Golden Globe-ra is jelölték. Azt nem sikerült behúznia, talán a Február 28-i gálán javít?

Tom Hardy

Hardy-t először jelölték rangos díjra. Napjaink egyik legfelkapottabb sztárja a Visszatérőben nyújtott – sokak szerint Di Caprionál is jobb – alakításáért éremelte ki a jelölést. Tomnak a 2015-ös éve volt eddig a legszorgosabb, hiszen három filmben is főszerepet játszott, egyben pedig a mellékszerepet vállalta el. Érdekesség, hogy főbb szerepeiért nem, mellékszerepéért viszont jelölték díjra.

Sylvester Stallone

Mindenki által csak Rockyként ismert 70 éves sztárt, 39 év után jelölték újra Oscar díjra. A legújabb Rocky filmben, a Creed: Apolló fiában már csak a mellékszerepet vállalta el, de az olyan frenetikusra sikeredett, hogy az Oscar jelölésen kívül a Golden Globe díjat már sikerült begyűjtenie az idei gálán. A fogadóirodák Stallone-t tartják a legesélyesebbnek. Az életében eddig gyűjtött díjakra egyébként nem igazán lehet büszke, mivel 8 Arany Málna-díjat “nyert”, amit az év leggyengébb alakításainak szokták odaítélni.

Mark Rylance

Kategóriájában a napokban nyerte meg a Bafta díjat, amit az “Angolok Oscarjának” is szoktak nevezni. Steven Spielberg és Tom Hanks idén összehozták a Kémek hídja című izgalmakkal teli drámát, amiben Mark Rylance lett mégis a sztár. A Golden Globe-on két díjra is jelölték, ám megnyerni egyiket sem sikerült. Szerintünk Rylance és Stallone között fog eldőlni az ide Oscar díj sorsa.

Mark Ruffalo

A Bosszúállókban Hulkot játszó Mark, teljes átalakuláson esett át rövid időn belül. Már nem a földönkívülieket kell leigáznia Vasamberrel, hanem újságíró társaival mennek neki azoknak a papoknak, akik gyermekmolesztálási ügyekbe keveredtek. A Spotlight – Egy nyomozás részletei című filmet tartják az idei Oscar gála legesélyesebb filmjének a Fő kategóriában. Mark Ruffalonak ez volt a harmadik Oscar jelölése két éven belül, de díjat még nem sikerült nyernie

Nyereményjáték tippjeidet írd meg hozzászólásban és várd a sorsolást! Ha még nem tippeltél, akkor írd le mind a négy tippedet egymás mellé!

(Címlapkép forrása)


Article Tags: