FILMEZZUNK.HU
Orvlövész - filmajánló a hétvégére

Filmajánló a hétvégére – 2016. február 25.

4091

Filmajánló a hétvégére

Ismerős az a szituáció, amikor otthon ülsz a TV előtt, nyomogatod a TV kapcsolót, mert szeretnél megnézni egy jó filmet, de nem találsz semmit? Filmajánló rovatunkban szeretnénk egy kis segítséget nyújtani, és olyan alkotásokat ajánlani, amiket meg tudsz nézni a családoddal, a barátaiddal, vagy szimplán ha csak egyedül töltöd a hétvégédet. Erre a hétvégére már 6 produkciót ajánlunk neked!

A király összes embere (2006) – 02.28, Vasárnap 22:20, ATV

Willie Stark (Sean Penn) a becsületes, őszinte politikusok mintapéldánya. Alulról kezdi és egyre feljebb vezet az útja. Az “őszinte politikus” felhívja magára egy újságíró, Jack Burden (Jude Law) figyelmét, aki mellé szegődik és végig követi pályáját Stark jogi tanulmányaitól korrupció elleni küzdelme kezdetéig…
Az alkotásban szerepel még többek között Anthony Hopkins, Kate Winslet és Mark Ruffalo is!

Korhatár: 12
Stílus: dráma
Filmajánló: Szülőknek, idősebb pároknak ajánljuk a film komolysága miatt.

Orvlövész (2007) – 02.27, Szombat 22:20, TV2

A hadsereg volt mesterlövészét érdekes feladattal próbálják visszacsábítani: meg kell mentenie az elnököt értékes tanácsaival egy merénylettől. Kiderül azonban, hogy az egész egy csapda, és ő az áldozat, akit megvádolnak. Bob Lee Swaggernek (Mark Wahlberg) menekülnie kell, és tisztáznia magát.

Korhatár: 16
Stílus: akció, thriller
Filmajánló: Férfiaknak, baráti társaságoknak tökéletes választás!

A tégla (2006) – 02.27, Szombat 22:45, RTL Klub

Az ír maffia legtehetségesebb fiatal tagja felvételizik a Massachusettsi Rendőrakadémiára. De nem azért, mert jó útra akar térni: azt a feladatot kapta, hogy legyen tökéletes rendőr, szerezzen magának egyre magasabb rangot a testületben, és jelentsen mindent igazi megbízóinak. Ám egy másik fiatal rendőrtiszt hasonló feladatot kap: neki Boston nagy hatalmú bűnszövetkezetébe kell jelentkeznie, hogy ott lehetőleg a keresztapa közelébe kerüljön. A két beépített ember jól végzi a munkáját. Túl jól. Mindketten új társakra, új szövetségesekre találnak munkájuk közben, de nem felejtik, ki adta ki az eredeti parancsot. És mindketten sejteni kezdik, hogy az ellenfélnek is van egy kéme a közelükben: amelyikük hamarabb leleplezi a másik kémet, az talán életben maradhat végül.

Korhatár: 16
Stílus: dráma, thriller
Filmajánló: Durvára, keményre sikerült alkotás, sok mondanivalóval. Ha másnapra te is keménynek akarod érezni magad, akkor ez a te filmed!

A gondozoo (2011) – 02.28, Vasárnap 18:55, RTL Klub

Az állatkert lakói imádják gondozójukat, Andrew-t, aki, bár kedves fickó, nagyon magányos. Az állatokkal nagyon jó a kapcsolata, de a nőkkel valahogy nem az igazi, nem megy neki az ismerkedés. Egy napon úgy dönt, hogy elhagyja az állatkertet, és megpróbál végre boldogulni, párt találni magának. Amikor a barátai, az állatok erről tudomást szereznek, elhatározzák, hogy mindenképpen megállítják Andrew-t. Ehhez fel kell fedniük a nagy titkot: ők bizony tudnak beszélni is.

Korhatár: 12
Stílus: családi, romantikus, vígjáték
Filmajánló: Ha szereted Kevin Jamest és még nem láttad ezt a filmet, akkor kötelező darab!

Annie (2014) – 02.27, Szombat 14:30, HBO Comedy

Benjamin Stacks gazdag iparmágnás, aki most a polgármesteri székért indul a választáson. Kampánya részeként szeretné magához venni Annie-t, a csecsemőként magára hagyott árvát, aki nem éppen tökéletes nevelőszülőjével, Miss Hannigannel él. Ami kezdetben csupán a választópolgárok megnyeréséről szól, komoly kötődéssé alakul Benjamin Stacks és Annie közt.

Korhatár: 6
Stílus: családi, vígjáték, dráma
Filmajánló: Ha a család együtt szeretne megnézni valamit, akkor ezen a hétvégén ez legyen az. Apáknak figyelmeztetés: Alvásra felkészülni!

A Madagaszkár pingvinjei (2014) – 02.28, Vasárnap 16:50, HBO

A szuperkémek nem az égből pottyannak, hanem a tojásból bújnak elő. Íme, a nemzetközi kémvilág legtitkosabb, legizgalmasabb és legviccesebb madarai: Kapitány, Kowalski, Rico és Közlegény. A győzhetetlen csapat ezúttal rendkívüli kaland felé totyog: Dr. Octavius Vízagy világuralomra törő főgonosz keze egyre messzebbre ér el – talán mert nyolc van neki. A pingvinek kénytelenek egyesíti erőiket egy földalatti szervezettel, az Északi Széllel, hogy együtt szálljanak harcba a közös ellenség ellen. A két cég munkamódszerei meglehetősen különböznek, de ha le akarják győzni ravasz ellenségüket, akkor mégis vállt vállnak, szárnyat szügynek vetve kell harcolniuk. Különben a világ furcsa változásokon mehet keresztül.

Korhatár: 6
Stílus: animációs
Filmajánló: Ha a feleségeddel szeretnél elmenni egy romantikus vacsorára, ezt indítsd el gyermekeidnek! Tuti leköti őket, míg haza nem értek.

(A filmek történeteinek forrása: filmkatalogus.hu; Címlapkép forrása)

//milos//


Article Tags: