FILMEZZUNK.HU

A kis herceg (The Little Prince, 2015) – Előzetes

3090

A kis herceg – szinkronos előzetes

A kis herceg megkapta sokadik feldolgozását, ám ezúttal olyan neves film sztárok adják hangjukat hozzá, mint Rachel McAdams, James Franco, Marion Cotillard, Paul Rudd, vagy Benicio Del Toro. A Magyarországon már novemberben bemutatott animációs mese, csak 2016. március 18-án kerül bemutatásra az amerikai mozikban. Így, akinek elnyerte az előzetes a tetszését, már nem kell sokat várni, hiszen hamarosan megjelenik DVD formátumban is a Mark Osborne rendezte, aranyos alkotás, A kis herceg.

Röviden a történet

A történet főhőse egy kislány, akit édesanyja nagy erőkkel készít fel a felnőtt életre, ám szigorú menetrend szerint zajló napjaikat megzavarja a furcsa, ám jólelkű szomszéd. A pilóta egy egészen különleges világot mutat meg kis barátjának, ahol bármi lehetséges. Egy világot, mellyel sok évvel ezelőtt a kis herceg ismertette meg őt.

Amerikai mozibemutató: 2016. március 18

Érdekességek A kis herceg című francia produkcióról:

  • Marion Cotillard az angol és a francia nyelvű változatban is szinkronizált.
  • A szinkronstábban három Oscar-díjas (Benicio del Toro, Marion Cotillard, Jeff Bridges), és három Oscar-díjra jelölt (Albert Brooks, Paul Giamatti, James Franco) színész is helyet kapott.
  • Bár francia produkcióról van szó, az eredeti szinkron angol nyelvű.
  • A film költségvetése 57 millió euró volt.
  • A kis herceget a 2015-ös Cannes-i Filmfesztiválon is vetítették.

(Címlapkép forrása; Érdekességek forrása; Történet forrása)

//milos//


Article Tags: