FILMEZZUNK.HU
Indiana Jones 5

Harison Forddal jön az új Indiana Jones 2019-ben

1607

Harrison Ford 2019-ben, újra Indiana Jones bőrébe bújik!

38 évvel Az elveszett frigyláda fosztogatói és 11 évvel az eddigi utolsó felvonás, A kristálykoponya királysága után, Harrison Ford újra magára ölti Indiana Jones szerepét. A hír nem pletyka, nem találgatás, a Disney hivatalos bejelentést tett.

A Disney hivatalos bejelentése: “Indiana Jones is one of the greatest heroes in cinematic history, and we can’t wait to bring him back to the screen in 2019, It’s rare to have such a perfect combination of director, producers, actor and role, and we couldn’t be more excited to embark on this adventure with Harrison and Steven.” Azaz nem tudnak tovább várni, hogy a valaha volt egyik legnagyobb mozihőst visszahozzák a vásznakra. Ezért 2019-ben Harrison Forddal és Steven Spielberg rendezővel létrehozzák a legújabb Indiana Jones kalandot.

Azt már eddig is tudtuk, hogy Harrison Ford nagyon szeretné az új részt, hiszen nemrég a Good morning America című TV Show-ban a következőket mondta: “Nagyon jó lenne még egy Indiana Jones-filmet forgatni, és újra együtt dolgozni Steven Spielberggel! Ha lesz forgatókönyvünk, jó lenne megcsinálni, lehetőleg még mielőtt 80 éves leszek!”

A negyedik részig Indy a Lucasfilm stúdióhoz tartozott, ám a Disney a Star Warshoz hasonlóan ezt is felvásárolta. Mióta megtörtént a tulajdonoscsere, ezek voltak a legfontosabb hírek, amik napvilágot láttak: (Index.hu)

Az eddigi 4 Indiana Jones rész bevételei: (Boxofficemojo.com)
(Első oszlop az amerikai bevételt jelenti, míg a második a összekeresett világviszonylatban; a bevétel millió dollárban értendő)

Az ötödik, egyelőre cím nélküli rész várhatóan 2019. július 19-én kerül a mozikba.

(Címlapkép forrása)

//milos//


Article Tags: