FILMEZZUNK.HU
Batman Superman ellen - Az igazság hajnala - heti mozibemutatók

Heti mozibemutatók: 2016. március 24.

1546

Heti mozibemutatók: 2016.03.24 – Superman érkezik!

Kedves Olvasóink, érkezik az idei év első igazán nagy dobása. Egy nappal az amerikai mozibemutató előtt megnézhetjük a két szuperhős, Batman és Superman hatalmas csatáját. Vajon a denevérember, vagy az acélember jön ki győztesen a párharcból? Természetesen mi bemutatjuk, mik a mellékvágányon érkező további heti mozibemutatók, azok kedvéért, akik nem rajonganak a képregényes univerzumért.

  • Hétköznapi titkaink
    Három évvel azután, hogy az ismert fotós, Laura Freed meghalt egy autóbalesetben, Gene (Gabriel Byrne), a férj mindennapjait a félénk tizenéves fiuk, Conrad nevelése tölti ki. A Laura képeiből tervezett kiállítás miatt Gene idősebbik fia, Jonah (Jesse Eisenberg), arra kéri apját, hogy térjenek vissza a házba, ahol felnőttek. Már nagyon hosszú ideje nem történt ilyen, hogy az apa és a két fiú egy fedél alatt töltötték az időt. Hármójuknak teljesen különböző emlékeik vannak arról a kivételes nőről, aki életében sorsukat annyira mélyen befolyásolta. Egyáltalán ismerte őt bármelyikük igazán?
    Norvég, francia, dán, amerikai dráma.

  • Batman Superman ellen – Az igazság hajnala
    A korábban a gonosz legyőzése közben véghez vitt pusztítás után az emberek véleménye megoszlik Supermanről (Henry Cavill). Egy részük istennek tartja, más részük ellenségnek. A fiatal Lex Luthor (Jesse Eisenberg), a LEXCorp feje mindent megtesz azért, hogy Supermant legyőzzék. Közben a Sötét Lovag (Ben Affleck) is Metropolisba tart, hogy megbosszulja az ismerőseit és megmentse az emberiséget Superman hatalmától.
    Amerikai fantasy, akció, kaland.
  • Timber, a kincskereső csodakutya
    Timber (Kix Brooks – hang) egy fiatal alaszkai husky, aki felbukkan Jones-szék háza előtt. A 12 éves fiú, Mikey (J. D. Hoppe), a 16 éves kishúga, Clair (Sage Chase)és apja, Emmet (Rib Hillis) saját farmot vezetnek Montanában. Épp szükségük van egy kis szerencsére, mert egy helyi gazember felvásárolja az összes környékbeli tanyát, köztük a család anyagi gonddal küzdő farmját is. Szerencsére Timbernél ott a kulcs egy darabja, mely a helyi legenda szerint egy eltemetett kincshez vezet.
    Amerikai családi film.
  • Zero
    Egy méhecske berepül egy mézgyárba. A mézgyár igazgatója kimenekül az erdőbe és méhész lesz. Beleszeret egy mobiltársaság igazgatójának lányába. A méhei kihalnak egy közeli mobiltorony miatt. A szerelmesek gerillaakciókat hajtanak végre a méhek megmentésére. Megszüntetik az áramot, a fűtést, a benzint, a mobiltelefont és az internetet. Húskampón végzik ki az ország vezetőit, legyilkolják a plázák vásárlóit. A harc nemzetközi forradalomba csap át.
    Magyar, cseh, német akció-vígjáték.

  • Vad Kunság – A Puszta rejtett élete
    Első pillantásra olyan, mint a többi európai síkság. Egykor a szél, a folyók munkálták, mára lépten-nyomon az ember keze nyomát viseli. A magyar Puszta mégis más: titkos életet él, ahol mindig történik valami. Nagy testű madarak lökdösik-taszigálják egymást, a fehér színű, sós tavak forgalma a nagy repülőterekével vetekszik, agancsok csattognak, akár a kardok és mindezt megtapsolja egy bagoly. A legkülönösebb szerzet maga a főszereplő. Az aranysakál régen itt élt, de mivel üldözték, évtizedekre eltűnt. Ez a négylábú ragadozó azonban dacolva a veszéllyel visszatér és családot alapít. A fagyos éjszakában az új falka már együtt üvölti: ez a táj a mi birodalmunk.
    Magyar dokumentum film.

(Heti mozibemutatók: címlapkép forrása)
(Heti mozibemutatók: történetek forrása)

//milos//


Article Tags: