FILMEZZUNK.HU

Szemfényvesztők 2. (2016) – Szinkronos előzetes

3148

Szemfényvesztők 2. (Now You See Me 2, 2016) – Szinkronos előzetes

Három évvel az első rész után megkapjuk a Szemfényvesztők 2. felvonását is. A nagy sztárokkal készült első rész hatalmas anyagi siker volt világviszonylatban. A 75 millió amerikai dollárból készült 2013-as Szemfényvesztők meg sem állt a 350 milliós összbevételig. Bár a kritikák nagyon megosztóak voltak, az átlagos nézőközönségnek tetszett a film, köszönhető elsősorban a látványos és akciódús jelenteknek.

A Szemfényvesztők 2 története egy évvel azt követően veszi fel a fonalat, hogy hőseink sikeresen kijátszották az FBI-t, és a maguk oldalára állították a közvéleményt. A Négy Lovas visszatér, hogy leleplezzék egy erkölcstelen üzletember tevékenységét. Egy számítógépes zseni, Walter Marby azonban könnyedén keresztbe húzhatja a számításaikat, aki úgy tűnik, sikeresen túljárt az eszükön. Ahhoz, hogy tisztázhassák a nevüket, és felfedhessék az ördögi terv mögött álló lángelme kilétét, egy példátlan, és lehetetlennek tűnő trükköt kell kivitelezniük.

Minden fontos szereplő visszatér a második részre: Mark Ruffalo, Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Morgan Freeman, Michael Caine mellett megjelenik új szereplőként Daniel Radcliffe és Lizzy Caplan is. Rendezői székben viszont változás történt. Míg az első részt Louis Leterrier dirigálta, addig a Szemfényvesztők 2. részét Jon M. Chu fogja levezényelni. Jon-nak ez lehet az első nagyszabású filmje, hiszen eddig rendezőként csak két filmet tudhat a háta mögött. Egyik a Justin Bieber életét bemutató dokumentum film, a Justin Bieber – Believe, másik a táncosokról szóló, túl jónak nem mondható Step up 4.

Érdekességek

  • A Szemfényvesztők eredeti négyeséből egyedül Isla Fisher nem vállalta a folytatást, ugyanis éppen állapotos volt.
  • A Lionsgate még a film bemutatása előtt bejelentette, hogy máris megkezdődtek a harmadik rész előkészületi munkálatai.

  • A Lionsgate fejese 2015. novemberében egy, a The New York Times-nak adott interjújában elmondta, hogy önálló kalandparkot létesítene a Szemfényvesztők franchise köré.

Amerikai bemutató: 2016. június 10.
Magyar mozibemutató: 2016. június 9.

(Címlapkép forrása; Érdekességek forrása, Történet forrása)

//milos//


Article Tags: