FILMEZZUNK.HU

A randiguru (2005) – A hét filmje

6170

A randiguru (Hitch, 2005) – 05.07, Szombat 18:45, Film+

Ha Kevin James és Will Smith szerepel egy vígjátékban az nem lehet egy unalmas alkotás. A 2005-ben készült,  A randiguru című produkciót Andy Tennant rendezte és sokan minden idők egyik legjobb vígjátékának tartják. A cikkben más kritikusok véleményét olvashatjátok.

Albert (Kevin James), a jámbor könyvelő fülig szerelmes egy hírességbe: az elbűvölő és gyönyörűséges Allegra Cole-ba (Amber Valletta). Albert trenírozása közben azonban Hitch is emberére talál a bámulatos és ambiciózus Sara Melas (Eva Mendes) személyében, aki – mivel egy pletykarovatnak dolgozik – állandóan Allegra nyomában van. Hitch, az agglegények utolsó mohikánja hamarosan azt veszi észre, hogy őrülten belehabarodott Sarába, a riporterbe, akinek élete nagy fogása – lapjának pedig óriási szenzációja – lenne, ha le tudná leplezni Manhattan leghíresebb randidoktorát.

Index:

A randiguru régi típusú romantikus vígjáték, okádós poénok nélkül, némi önironikus kikacsintással. Will Smith és Kevin James mindent megtesz azért, hogy megtanuljuk: az élet vicces, a jó pedig elnyeri méltó jutalmát. Még ha kicsit ragacsossá is válik tőle.

Filmzabáló:

Tipikusnak nem mondható hollywoodi, romantikus vígjáték a jobb fajtából, némi önironikus kikacsintással. Talán így tudnám leginkább összefoglalni A randigurut. A történetben négy különleges ember sorsa fonódik össze. Egyikük pletykarovatot szerkeszt, a másik egy gazdag celeb, a harmadik egy esetlen, de jószívű balfácán és a negyedik pedig maga a randidoktor.

A hét végére ha a pároddal szeretnél egy vidám romantikus filmet nézni akkor kiváló választás A randiguru!

(Címlapkép forrása)

//BlackFox//

A randiguru (Hitch, 2005) - 05.07, Szombat 18:45, Film+ Ha Kevin James és Will Smith szerepel egy vígjátékban az nem lehet egy unalmas alkotás. A 2005-ben készült,  A randiguru című produkciót Andy Tennant rendezte és sokan minden idők egyik legjobb vígjátékának tartják. A cikkben más kritikusok véleményét olvashatjátok. Will Smith épp fontos tanácsokkal látja el Kevin James-t A randiguruban. Albert (Kevin James), a jámbor könyvelő fülig szerelmes egy hírességbe: az elbűvölő és gyönyörűséges Allegra Cole-ba (Amber Valletta). Albert trenírozása közben azonban Hitch is emberére talál a bámulatos és ambiciózus Sara Melas (Eva Mendes) személyében, aki - mivel egy pletykarovatnak dolgozik - állandóan Allegra nyomában van. Hitch, az agglegények utolsó mohikánja hamarosan azt veszi észre, hogy őrülten belehabarodott Sarába, a riporterbe, akinek élete nagy fogása - lapjának pedig óriási szenzációja - lenne, ha le tudná leplezni Manhattan leghíresebb randidoktorát. Index: A randiguru régi típusú romantikus vígjáték, okádós poénok nélkül, némi önironikus kikacsintással. Will Smith és Kevin James mindent megtesz azért, hogy megtanuljuk: az élet vicces, a jó pedig elnyeri méltó jutalmát. Még ha kicsit ragacsossá is válik tőle. Eva Mendes és Will Smith is remekül színészkedett, az új évezred egyik legjobb vígjátékában. Filmzabáló: Tipikusnak nem mondható hollywoodi, romantikus vígjáték a jobb fajtából, némi önironikus kikacsintással. Talán így tudnám leginkább összefoglalni A randigurut. A történetben négy különleges ember sorsa fonódik össze. Egyikük pletykarovatot szerkeszt, a másik egy gazdag celeb, a harmadik egy esetlen, de jószívű balfácán és a negyedik pedig maga a randidoktor. A hét végére ha a pároddal szeretnél egy vidám romantikus filmet nézni akkor kiváló választás A randiguru! (Címlapkép forrása) //BlackFox//

Értékelés

Színészi alakítás - 78%
Humor - 85%
Filmezzünk.hu - 80%
IMDB - 67%

78%

User Rating: Be the first one !
78

Article Tags: