FILMEZZUNK.HU
Angry Birds - Heti mozibemutatók: 2016. május 12.

Heti mozibemutatók: 2016. május 12.

2047

2016.05.12. – Heti mozibemutatók

Izgalmas hét elé nézünk! Vajon képes lesz-e egy olyan mese megszorítani a második hetében járó Amerika Kapitány: Polgárháborút, amely minden idők legnagyobb költségvetésével készült? Konkrétan a mindenki által ismert Angry Birdsre, azaz a nagyon mérges madarakra gondoltunk. Ez lesz a hét kérdése. Ezen kívül jön a Rossz szomszédság második része Zac Efron-al és Seth Rogen-el, illetve érkezik egy számunkra ismeretlen színészekből álló német dráma is. No, de lássuk egy picit bővebben, mik is lesznek a mozibemutatók e hét csütörtökétől!

Angry Birds: A film (The Angry Birds Movie)

Az Angry Birds című animációs film története egy paradicsomi szigeten játszódik, melyet boldog, röpképtelen madarak népesítenek be. Közéjük tartozik a heves vérmérsékletű Red (Jason Sudeikis), a fürge Chuck (Josh Gad), és a jámbor Bomb (Danny McBride). Ők hárman mindig is kívülállók voltak, de amikor a szigetre rejtélyes zöld malacok költöznek, mégis az ő kezükbe kerül a sziget lakóinak sorsa.

/Amerikai, finn animációs film; 6+/

Rossz szomszédság 2. (Neighbors 2: Sorority Rising)

Max (Seth Rogen) és Kelly Radner (Rose Byrne) úgy gondolják, hogy korábbi szomszédjuk elköltözésével véget ért az a rémálom, mely korábban pokollá tette mindennapjaikat. Helyükre azonban egy komplett egyetemi lányszövetség költözik, akik bizony még rosszabb szomszédnak bizonyulnak. Radneréknak nincs más lehetőségük, mint hogy korábbi szomszédjukhoz forduljanak segítségért.

/Amerikai vígjáték; 16+/

Elcserélt világ (Die abhandene Welt)

Egészen véletlenül Paul Kronberger (Matthias Habich) felfedez az interneten egy képet az amerikai operadíváról, Caterina Fabianiról (Barbara Sukowa), aki kiköpött mása elhunyt feleségének, Evelyn-nek. A különös esemény nem hagyja nyugodtan sem a férfit, sem a lányát, Sophie-t (Katja Riemann), felkerekednek, s Németországból Amerikába utaznak, átrepülve az Atlanti-óceánt, hogy kapcsolatba lépjenek az idegen nővel.

/Német dráma; 12+/

(Heti mozibemutatók címlapkép forrása)
(Heti mozibemutatók történetek forrása)

/milos/


Article Tags: