FILMEZZUNK.HU
Heti mozibemutatók - Jönnek a Rendes fickók!

Heti mozibemutatók – Jönnek a Rendes fickók!

1682

Heti mozibemutatók: 2016. május 26.

Ezen a héten elég komoly lesz a felhozatal. Jön a két zseniális színész főszereplésével készült, kőkemény beszólásokkal tarkított Rendes fickók. Érkezik az egyik legnépszerűbb számítógépes játék, a Warcraft mozis változata, amire mi nagyon kíváncsiak leszünk. Lesz egy izgalmasnak tűnő norvég kalandfilm, egy német vígjáték, illetve az Amerikaiak megfilmesítették minden idők legjobb futballistájának tartott Pelé életét is, amit most megnézhetünk. No, de lássuk egy picit bővebben, hogy mik is lesznek a mozibemutatók e hét csütörtökétől!

Rendes fickók (The Nice Guys)

1970-ben járunk, Los Angelesben. Úgy látszik egymástól függetlenül két bűnügy is történik egyszerre: eltűnik egy nő, illetve egy pornósztár látszólag öngyilkosságot követ el. Jackson Healy (Russell Crowe) a magánnyomozóval, Holland March-csal (Ryan Gosling) közösen próbálják meg feltárni az igazságot. A nyomozás során életveszélybe kerülnek, hiszen egy magas szintű összeesküvés bontakozik ki a szemük előtt, a szálak elvezetnek egy sikeres bérgyilkosig, illetve érintik a legfelsőbb bíró személyét is.

/Amerikai akció-vígjáték; 16+/

Warcraft: A kezdetek (Warcraft)

Azeroth békés királysága nagyon közel kerül a háborúhoz, amikor a lakosságot a félelmetes orkok inváziója fenyegeti. Az orkok haldokló földjükről menekültek el, hogy találhassanak és gyarmatosíthassanak egy újat maguknak. A két birodalom közt egy portál nyílt, ez tette lehetővé, hogy a kihalás szélén álló orkok az emberek földjére jussanak.

/Amerikai fantasy; 12+/

Pelé (Pelé: Birth of a Legend)

A filmből megtudhatjuk, hogyan lett egy nincstelen, de ördögien tehetséges brazil fiúból minden idők legnagyobb focistája, aki 17 évesen egy győztes góllal világbajnokká tette hazáját. Egy nehéz és küzdelmes gyerekkor után Pelé (Kevin de Paula) egyedi játékstílusát és legyőzhetetlen szellemét ötvözve vált valódi nagysággá, aki még saját országát is megváltoztatta.

/Amerikai életrajzi film; 12+/

Sarkköri mentőexpedíció (Operasjon Arktis)

A vad sarkvidéki óceánon minden nap téli viharok tombolnak, s a nap szinte teljesen eltűnt az égboltról. Itt él a 13 éves Julia és 8 éves testvérei, az ikrek, Ida és Sindre. Ők az elhagyatott Félhold nevű szigeten rekedtek egy tragikus tévedést követően. Senki sem tudja, hogy ott vannak. Félelmüket leküzdve, s a veszéllyel dacolva, kénytelenek szembeszállni a tomboló időjárással, az itt élő vadálatokkal, az élelemhiánnyal, s hamar ki kell találniuk, hogyan tudnának kommunikálni a szárazfölddel.

/Norvég kaland, családi; 12+/

A legkúlabb nap (Der geilste Tag)

A vicces, ambiciózus zongorista Andiban és az inkább hátradőlve pihenni szerető Benno-ban csupán egyetlen dolog közös: mindketten hamarosan meg fognak halni. Ők ketten elhatározzák, hogy mielőtt még jobblétre szenderülnének, megélik életük legkúlabb napját.

/Német vígjáték; 16+/

(Heti mozibemutatók címlapkép forrása)
(Heti mozibemutatók történetek forrása)

/milos/


Article Tags: