FILMEZZUNK.HU

Központi hírszerzés – Itt a 2. szinkronos előzetes!

5901

Központi hírszerzés (Central Intelligence, 2016) előzetes – Dwayne Johnson és Kevin Hart magyarul ökörködnek

Júniusban megkapjuk a Kevin Hart és Dwayne Johnson szereplésével készült, elég ütősnek kinéző akció-vígjátékot. A Központi hírszerzés rendezője Rawson Marshall Thurber, akinek az eddigi legismertebb filmjei a Kidobós – Sok flúg disznót győz és a Családi üzelmek, Jennifer Annistonnal a főszerepben.

Röviden a Központi hírszerzés története

Bob (Dwayne Johnson) élete nagyon megváltozott. A gimiben ő volt az a srác, akit mindenki szekált és méltán rászolgált az ultragáz jelzőre. Felnőttként azonban igazi titkos ügynök lett belőle, aki nem a háj és a zsírréteg miatt nyom több mint 100 kilót, hanem azért, mert ennek legalább a fele izom rajta. Ezzel az átváltozással nagy meglepetést is okoz az osztálytalálkozón. Főleg akkor, amikor bejelenti, hogy egykori osztálytársa (Kevin Hart) segítségére is szüksége van, ugyanis csak ő segíthet megmenteni a világot. Másik hősünk pont ellenkezője Bob-nak, a gimnáziumban a legmenőbb srác volt, időközben viszont egy beszürkült kisegér lett, akinek nem is sok kedve van ahhoz, hogy golyók röpködjenek a feje mellett és mindenki holtan akarja látni. Bob viszont mégis csak beszervezi, a nem mindennapi páros pedig egyik életveszélyes helyzetből a másikba csöppen, az életük minden másodpercben veszélyben forog, de ennek ellenére szerencsére igyekeznek humoruknál maradni.

Érdekességek

  • A film forgatási munkálatai 2015. áprilisában kezdődtek meg Bostonban.
  • Ez a második film, melyben együtt játszik Dwayne Johnson és Ed Harris. Az első a Pain & Gain volt.

  • Még csak 36 éves Kevin Hart, de már kiadja emlékiratait From the Hart címmel (a nevét magába foglaló cím szójáték, mert kiejtve azt jelenti: Szívből). “A gyerekeim tudják, mekkora nagy szám vagyok, és most azt szeretném, ha mindenki el is tudná ezt olvasni feketén-fehéren” – viccelt Hart, akinek tényleg van miről írnia. Drogos apa gyermekeként született, és minden esélye megvolt arra, hogy korán a csatornában végezze, ő azonban ki akart törni. Stand-upos lett, méghozzá sikertelen: kezdetben folyton kifütyülték és megdobálták különféle tárgyakkal, de nem hagyta magát, és kidolgozta a saját stílusát, amelynek köszönhetően ma már 50 ezres stadionokat tud megtölteni. Legutóbbi amerikai körútján 100 millió dolláros összbevételre tett szert, és minden filmje sikeres. Ezt a tipikus amerikai sikersztorit akarja a közönség elé tárni a maga keresetlen és pofátlan módján, hogy ismét igazolja: tehetséggel és kitartással a legmélyebbről is fel lehet kapaszkodni.

  • A Központi hírszerzés Dwayne Johnson és Kevin Hart első közös filmje. Előbbi színész leginkább akciófilmes szerepeiről lehet ismerős, míg Hart újabb egészen felkapott lett akció-vígjáték fronton, mindezt annak ellenére, hogy jó formán fura fejeket vágva ordibál ezekben a produkciókban.

Magyar mozibemutató: 2016. július 16.
Amerikai mozibemutató: 2016. július 17.

(Címlapkép forrása; Történet forrása; Érdekességek forrása)

//milos//

 


Article Tags: