FILMEZZUNK.HU
Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet

Bukás fenyegeti az idén érkező Star Wars filmet

3078

Túl sötétre sikerült a legújabb Star Wars film, a Zsivány Egyes?

Az elmúlt napokban több hírt is olvashattunk afelől, hogy tesztvetítéseket tartottak az idén decemberben érkező Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet elnevezésű, legújabb Csillagok háborúja filmről és olyannyira nem nyerte el a producerek tetszését, hogy sürgősen berendelték a stábot, hogy több képkockát is újra forgassanak. Megpróbáltunk utánajárni, hogy mi igaz és mi nem a napokban hallott “rémhírek” felől.

Először is az a Page Six nevezetű újság robbantotta fel a hírrel az internetet, amiről tudni kell, hogy egy pletykalap. Állításuk szerint annyira sötétre sikerült a Gareth Edwards által rendezett, legújabb Star Wars epizód, hogy a Disney fejesei kiakadtak és gyorsan utóforgatást rendeltek el. Abban lehet némi igazság, hogy sötétre sikeredett a mozi, hiszen a rendező nem a vidám filmjeiről vált híressé, elég ha csak a 2014-es Godzilla-t, vagy a még régebbi Monsters-t említjük. Ami még inkább hitelessé teheti a rossz hírt, hogy egy neves filmes szaklap, a The Hollywood Reporter is megerősítette az állításokat.

Amiben minden bizonnyal tévedett a Page Six cikke, hogy tartottak tesztvetítéseket, ugyanis Star Wars filmeknél sosem szoktak ilyet csinálni, hiszen annyira titokban akarják tartani a történetet az utolsó utáni pillanatig is, hogy ezt mindig is kockázatosnak találták. Plusz a sokkal hitelesebb forrású Deadline című lap is megjelenítette, hogy Az ébredő Erő-höz hasonlóan a Zsivány Egyes-ből sem tartottak tesztvetítéseket. Minden bizonnyal azok láthatták eddig a produkciót, akik komolyan benne lehettek a projektben.

Az elrontott jelenetek újraforgatását júniusra tervezik, és valószínűleg négy hétig fog tartani. A fő indok, hogy miért is kell plusz munkálatokat végezni, az az, hogy a jelenlegi változat hangvétele elüt attól, amit egy Star Wars filmtől megszokhattak az emberek. Több forrás is háborús filmként jellemzi a Zsivány Egyes-t. A Disney könnyedséget akar a pótforgatás révén a filmbe csempészni, állítja a THR egyik bennfentes forrása.

“A Zsivány Egyes tíz perccel az Egy új remény előtt ér véget, egyeznie kell a két film hangulatának!”

A stúdió egyelőre hivatalos közleményben még nem kommentálta sem a pótforgatással, sem az új rendező behozatalával kapcsolatos híreket. Egy dologban azonban biztosak lehetünk. Az alkotók minden erejükkel azon lesznek, hogy elkészüljön a kitűzött dátumra a Star Wars alkotás, hiszen ha ez nem valósul meg a többi epizód is csúszhat, aminek senki sem örülne.

Ha még nem láttad az előzetesét itt megtudod nézni:

A Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet december 15-én kerül a magyar mozikba. Remélhetőleg…

(Címlapkép forrása; Hír forrása)

//milos//


Article Tags: