FILMEZZUNK.HU
Tarzan legendája (The Legend of Tarzan, 2016) - mozibemutatók

Heti mozibemutatók: 2016. június 30.

1900

Heti mozibemutatók – A legendás Tarzan vagy a harcos teknőcök?

Már nagyban tombol a nyár, iszonyatosan nagy hőség van és már a foci EB-n sincs mindennap meccs. Mit lehet ilyenkor tenni? Beszélj össze a haverokkal, vagy szedd össze a családod és vidd el őket a jól légkondicionált filmszínházak egyikébe. Ezen a héten is van mit nézni, ha valami teljesen új filmre vágynátok. Lássuk hát, mik lesznek e hét csütörtökétől a friss mozibemutatók!

Tarzan legendája (The Legend of Tarzan)

Évek teltek el azóta, hogy Tarzan (Alexander Skarsgard) otthagyta a dzsungelt, hogy nemes úrhoz méltó életet élhessen Greystoke lordjaként John Clayton III néven. Persze ahhoz, hogy ezt megszokja imádott feleségének, Jane-nek (Margot Robbie) a társaságára is szükség volt. Most az angol Parlament visszaküldi őt a Kongói Demokratikus Köztársaságba, különleges nagyköveti teendőkkel. Tarzan nem is sejti, hogy ezzel ő csak egy összeesküvés bábja lesz, melyet a bosszú és a kapzsiság vezérel…

/Amerikai kaland; 12+/

Tini Nindzsa Teknőcök: Elő az árnyékból (Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows)

Miután Schroeder (Brian Tee) megszökött, újra egyesíti erőit, s ebben két csatlósa, illetve egy őrült tudós, Baxter (Tyler Perry) is a segítségére lesz. Gonosz világhódító tervet szőnek, melyet csak a tini nindzsa teknőcök, Michelangelo (Noel Fisher), Donatello (Jeremy Howard), Leonardo (Pete Ploszek) és Raphael (Alan Ritchson) állíthatnak meg. Nekik is akad azonban segítőtársuk, Eipril O’Neill (Megan Fox), Verne Fengouik (Will Arnett) és egy új barát, Casey Jones (Stephen Amell) személyében. Miközben azonban Schroederre és új csapatára fókuszálnak, feltűnik egy még náluk is nagyobb gazember a színen, a hírhedt Krang.

/Amerikai akcióvígjáték; 12+/

A Bigger Splash (A Bigger Splash)

A rocklegenda, Marianne Lane (Tilda Swinton) partnerével, Paullal (Matthias Schoenaerts) a vulkanikus Pantelleria szigetén piheni ki fáradalmait. Hirtelen felbukkan lányával régi szerelme, Harry (Ralph Fiennes), a lemezproducer, és megzavarja a nyaralást. A magával hozott nosztalgia atombombaként robban be Marianne nyugalmába, nincs előle menekvés. A vágy, féltékenység és rock and roll érzéki testet ölt a filmben a perzselő földközi­-tengeri nap alatt.

/Olasz-francia krimi; 16+/

(Heti mozibemutatók címlapkép forrása)
(Heti mozibemutatók történeti itt és itt)

//milos//


Article Tags: