Hétvégi bevételi lista, USA – Nagyot égett A függetlenség napja 2

Hétvégi bevételi lista, USA – Nagyot égett A függetlenség napja 2

2269

Hétvégi bevételi lista, USA – 2016. június 27.

Sokat vártunk A függetlenség napja 2. részétől, hiszen nem csak, hogy 165 milliós büdzséből készült, de a 20 évvel ezelőtti, még Will Smith-el a főszerepben készült első felvonást a mai napig is emlegetjük. Mindezek ellenére első hétvégéjén “csak” 41 millió zöldhasúra volt képes Amerikában, ami majdnem kétszer kevesebb, mint a már második hetében járó Szenilla nyomában bevétele. Az ufós produkció biztosan nem lesz bukta, hiszen világviszonylatban szinte már most pénzüknél vannak, de azért ennél biztosan többre számítottak az alkotók. Az amerikai hétvégi bevételi lista dobogójára még a nagyon szórakoztatóra sikerült Központi hírszerzés fért fel közel 20 millió dollárral.

Negyedik és ötödik helyen két újonc foglal helyet. Előbbi pozícióban a Blake Lively főszereplésével készült cápás thriller, A zátony, míg utóbbi, azaz az ötödik helyen a Harc a szabadságért szerepel. Számomra ez a helyezés nagy csalódás, ugyanis főszerepben az Oscar-díjas Matthew McConaughey látható, aki az utóbbi időszakban rendre sikeres filmekben szerepelt. Hatodik a nagy anyagi sikernek örülő, a Démonok között 2. látható 7,7 millió dollárral. Hetedik helyen a Szemfényvesztők folytatása található, ami nekünk nagyon tetszett. Nyolcadik az X-men: Apokalipszis, míg a kilencedik pozíciót a Tini Nindzsa Teknőcök: Elő az árnyékból tölti be. Ezúttal a a hétvégi bevételi lista top tízének utolsó helyét az Alice Tükörországban foglalja el nem sokkal több, mint 2 millió amerikai dollárral.

Amerikai hétvégi bevételi lista:

  1. Szenilla nyomában – $73,2M / $396,9M
  2. A függetlenség napja: Feltámadás – $41,6M / $143,1M
  3. Központi hírszerzés – $18,4M / $83,6M
  4. A zátony – $16,7M / $16,7M
  5. Harc a szabadságért – $7,8M / $7,8M
  6. Démonok között 2. – $7,7M / $242,9M
  7. Szemfényvesztők 2. – $5,7M / $159,8M
  8. X-Men: Apokalipszis – $2,5M / $523,8M
  9. Tini Nindzsa Teknőcök: Elő az árnyékból – $2,4M / $153,9M
  10. Alice Tükörországban – $2,2M / $249,1M

(Sötéttel a frissen bemutatott filmek vannak; első oszlop a hétvégi amerikai bevételt, második oszlop az összbevételt mutatja)

(Címlapkép forrása; Amerikai hétvégi bevételi lista ADATAI)

//milos//


Article Tags:

Hozzászólások

Írj hozzászólást!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download