FILMEZZUNK.HU

American Pastoral (2016) – Előzetes

2055

American Pastoral (2016) – Előzetes

Ewan McGregornak 2012 óta nem igazán akadt elfogadható filmje. Akkor a sokak által nem is annyira ismert A lehetetlenben vállalt főszerepet, ahol Naomi Watts volt a filmbéli partnere, akit Oscarra és Golden Globe-ra is jelöltek játékáért. Az American Pastoral lesz Ewan McGregor első filmes rendezése, ahol rögtön ki is osztotta magára a főszerepet. Az előzetes alapján egy elég elvont drámának tűnik, nem hisszük, hogy a legendás Obi-Wan Kenobi ezzel a produkcióval fog bankot robbantani.

Az American Pastoral története szerint a háború sújtotta Amerikában egy férfi tökéletesnek tűnő életét lánya újonnan jött politikai érdeklődése miatt a széthullás fenyegeti.

Az alkotás korhatár besorolása a legmagasabb, azaz “R rated” lesz. Ewan McGregor mellett olyan neves női színészek fognak feltűnni a filmvásznon, mint az Oscar és Golden Globe-díjas, Jennifer Connelly, vagy a fiatal kora ellenére már 30 produkcióban is szereplő Dakota Fanning. Érdekesség, hogy a forgatókönyvet már 2006-ban megírták.

Mi kiváncsian várjuk, hogy Ewan McGregornak az American Pastoral egy újabb nagy lebőgés lesz, vagy sikerül végre elindulnia fölfelé egy újabb sikeres pályán.

Amerikai mozibemutató: 2016. október 28.

(Címlapkép forrása)

//milos//


Article Tags: