FILMEZZUNK.HU

Haverok fegyverben (War Dogs, 2016) – Zsír új előzetes érkezett!

2797

Haverok fegyverben kőkemény új előzetesen

Todd Phillips, az óriási sikernek örvendő Másnaposok és a Starsky és Hutch rendezője újra hallat magáról. A Haverok fegyverben című akció-vígjáték, az előzetes alapján hozza a már jól megszokott magas színvonalat, kiegészülve azzal a plusszal, hogy ez a produkció megtörtént eseményeket dolgoz fel. A két főszereplő a 2014-es Whiplash-el berobbant Miles Teller és a fiatal kora ellenére már két Oscar jelölésnél is tartó Jonah Hill. Feltűnik még a mozivásznon Bradley Cooper, Ana de Armas és Barry Livingston is.

Haverok fegyverben tartalma:

Ne légy szerény! Ez az üzleti világ alapszabálya. Efraim Diveroli (Jonah Hill) és David Packouz (Miles Teller) ugyan semmit nem tud sem szabályokról sem az üzleti világról – lepukkant kis szobában élnek Miamiban, és napjuk nagy részét különféle füvek szívásával töltik –, de amikor meghökkentő módon az ölükbe pottyan a szerencse, nem mondanak nemet: és hamarosan aláírnak egy háromszáz millió dolláros szerződést a Védelmi Minisztériummal. Vállalják, hogy fegyvert és muníciót szállítsanak Afganisztánba az USA szövetségeseinek.
Nem csináltak még ilyet soha, ennyi pénzről még csak álmodni sem mertek, de igent mondanak – és igyekeznek a lehető legtöbbet kihozni a helyzetből, amivel elképesztő bonyodalmakba keverik magukat. Orosz fegyverkereskedők, albán gengszterek, washingtoni politikusok, egy svájci külkereskedő keringenek körülöttük… Miami Beachtől az iraki-afgán határig ver hullámokat ez a szélhámosság.

Haverok fegyverben (War Dogs, 2016)

Érdekességek

  • Az eredeti cím “Arms and the Dudes” lett volna.

  • Az első tervek szerint Jesse Eisenberg és Shia LaBeouf játszotta volna el a főszereplő párost.
  • A Haverok fegyverben plakátja egyértelmű utalás a A sebhelyesarcú (1983) című kultmozi plakátjára.
  • Todd Phillips első nem Másnaposok filmje a 2010-es Terhes társaság óta.

Az első előzetest, ha még nem láttad, itt megnézheted MAGYARUL:

Amerikai mozibemutató: 2016. augusztus 19.

(Címlapkép forrása; Tartalom és érdekességek forrása)

//milos//


Article Tags: