FILMEZZUNK.HU

Bridget Jones babát vár (2016) – Itt a vadonatúj előzetes magyarul!

4629

Bridget Jones babát vár (Bridget Jones’s Baby, 2016) – Második szinkronos előzetes

Idén szeptemberben végre, 12 év után megkapja folytatását Renée Zellweger leghíresebb filmbéli karaktere, Bridget Jones. Miután igent mondott Darcy (Colin Firth) lánykérésére, csakhamar kiderül, hogy Bridget állapotos, és ez alaposan felforgatja életét. A probléma ugyanis az, hogy hősnőnknek fogalma sincs arról, hogy ki a születendő gyermek apja. A cím adott: Bridget Jones babát vár.

Az első rész után egyértelmű volt a folytatás, hiszen a 25 millióból készült Bridget Jones naplója 281 millió dollárt keresett világviszonylatban, azaz több, mint a tízszeresét visszahozta a büdzséjének. A folytatásnál, a Bridget Jones: Mindjárt megőrülök című epizódnál, már picit többet toltak a büdzsébe, de nem bánták meg, hiszen az a rész is jóval 250 millió felett fejezte be világ körüli útját.

Bridget Jones babát vár főbb szereplői: Renée Zellweger, Colin Firth, Patrick Dempsey, Jim Broadbent, Ed Sheeran, Celia Imrie, James Callis, Sally Phillips, Emma Thompson

Ha az első magyar előzetesre vagy kíváncsi, itt meglesheted:

Érdekességek a produkcióval kapcsolatban

  • Az első két résszel ellentétben ezúttal nem Helen Fielding regényén alapszik a történet, hanem az írónő cikksorozatán, mely a The Independent hasábjain jelent meg.
  • Renée Zellweger elmondta, hogy a filmhez három különböző befejezést forgattak, és fogalma sincs, hogy végül melyik kerül majd a mozikba. Az alkotók így próbáltak meg elejébe menni annak, hogy kiderüljön, ki Bridget Jones gyermekének az apja.
  • A rendezést a korábban már ilyen téren tapasztalatokat szerző Sharon Maguire vezényelheti.

Amerikai mozibemutató: 2016. szeptember 16.
Magyar mozibemutató: 2016. szeptember 15.

(Címlapkép forrása; Érdekességek forrása)

//milos//


Article Tags: