FILMEZZUNK.HU
Szellemírtók 2016 - hétvégi bevételi lista

Hétvégi bevételi lista, USA – Papírforma eredmények

2058

Hétvégi bevételi lista, USA – 2016. július 18.

A kis kedvencek titkos élete megtartotta vezető pozícióját második hetében is, amihez ezúttal fél száz millió dollárra volt szükségük. A hétvége nagy kérdése az új, női főszereplőkkel készült Szellemirtók szereplése volt, ami nem is szerepelt rosszul. Annak idején az első, klasszikus Szellemes alkotás 13 millióval, míg a folytatása 29 millió dollárral indított Amerikában. A 144 milliós büdzséből készült legújabb rész, ahol Melissa McCarthy vezetésével irtják a kísérteteket a hölgyek, a kritikus előrejelzéseknek megfelelően 46 millió zöldhasúval kezdte sikeres, vagy nem sikeres mozis pályáját. Néhány hét múlva megtudjuk. A hétvégi bevételi lista legjobb tízének dobogójára a Tarzan legendája fért még oda 11 millióval, ami ha mindent egybevetünk körülbelül most van nullán.

A Szenilla nyomában szintén 11 milliót gyűjtött össze, de világviszonylatban már bőven átlépte a 700 millió dollárt is. Kezd izgalmassá válni, hogy belépnek-e ők is a milliárdosok klubjába. A Zac Efron főszereplésével készült Mike és Dave esküvőhöz csajt keres 7 és fél millióval az ötödik, ami már így is bőven visszahozta a gyártási költségeket. A bűn éjszakájának a harmadik epizódja, a The Purge: Election Year hihetetlen nagy anyagi siker. 10 millióból gyártották le ezt a részt, de már most 149 milliót kasszírozott világviszonylatban. A Központi hírszerzés még mindig top10-es tud lenni, ezúttal a hetedik helyen tanyázik picivel több, mint 5 millió dollárral. Egy újonc, a The Infiltrator, amiben a Totál szívás sorozat sztárjának, Bryan Cranston játékát csodálhatjuk került a nyolcadik pozícióba 5 millió amerikai dollárt keresve. Kilencedik és tizedik helyen két nagyszabású produkció található, de míg előbbi, A barátságos óriás, szó szerint óriási buktának számít, addig utóbbi, A függetlenség napja 2. része hozta a minimum elvárást és a készítők már kezdhetik a harmadik epizód munkálatait.

Amerikai hétvégi bevételi lista:

  1. A kis kedvencek titkos élete – $150,6M / $254M
  2. Szellemirtók – $46M / $65,1M
  3. Tarzan legendája – $11,1M / $193,7M
  4. Szenilla nyomában – $11M / $721,7M
  5. Mike és Dave esküvőhöz csajt keres – $7,5M / $35,7M
  6. The Purge: Election Year – $6,1M / $149,2M
  7. Központi hírszerzés – $5,3M / $180,5M
  8. The Infiltrator – $5,3M / $6,8M
  9. A barátságos óriás – $3,8M / $64,4M
  10. A függetlenség napja: Feltámadás – $3,5M / $314M

(Sötéttel a frissen bemutatott filmek vannak; első oszlop a hétvégi amerikai bevételt, második oszlop az összbevételt mutatja)

(Címlapkép forrása; Amerikai hétvégi bevételi lista ADATAI)

//milos//


Article Tags: