FILMEZZUNK.HU

A hét mesterlövész (2016) – Nagyon odavág a legújabb előzetes!

4532

A hét mesterlövész (The Magnificent Seven, 2016) – Előzetes

Megjött az első előzetese A hét mesterlövész újbóli feldolgozásnak. Az 1960-as Steve McQueen-el és Charles Bronson-al készült, azóta klasszikussá váló alkotás méltó örököse lehet az idei változat. Többek között újra összeállt a már jól bevált fantasztikus hármas, gondolok itt Denzel Washington-ra, Ethan Hawke-ra és rendezőre, Antoine Fuqua-ra, akik a 2001-ben készült Kiképzés című thrillerrel, nem kis filmet tettek le az asztalra. Ezen kívül A hét mesterlövész egyik tagja az a Chris Pratt lesz, aki talán napjaink legkelendőbb és legmenőbb sztárjaként van jelen.

Sokszor az ilyen feldolgozások nem igazán változtatnak a jól bevált sztorin, csak újabb színt próbálnak az alkotók belevinni. Így várhatóan a történetben sem lesznek gigantikus változások. A történet állítólag egy aranybánya szomszédságában lévő kis faluban játszódik majd. Az ott élő fiatal özvegyasszony bérli majd fel a 7 mesterlövészt, hogy védjék meg a települést a gonosz aranybárótól és annak bérgyilkosaitól, akik minden áron szeretnék megszerezni a bányát.

Egyelőre nem sok mindent tudni a készülő filmről. Az biztosnak tűnik, hogy a forgatókönyvet az eredeti szkript alapján álmodják újra, a feladatot John Lee Hancock és Nic Pizzolatto kapta, utóbbi szakember a True Detective-ből lehet ismerős, Hancock pedig az Alamo – 13 napos ostrom és A szív bajnokainak forgatókönyvét írta.

Ha a magyar nyelvű, első előzetesre is kíváncsi vagy, itt meglesheted:

Magyar mozibemutató: 2016. szeptember 22.
Amerikai mozibemutató: 2016. szeptember 23.

(Címlapkép forrása, Érdekesség forrása)

//milos//


Article Tags: