FILMEZZUNK.HU
A következő évek legjobban várt meséi

A következő évek legjobban várt meséi

2731

A következő évek legjobban várt meséi bejelentett időpontokkal

Meserajongók figyelem! Az elmúlt időszakban rengeteg nagyszabású mese időpontja látott napvilágot. Alábbi cikkünkben összegezzük ezeket a bemutatási dátumokat, hogy ti is tisztában legyetek vele, hogy kedvenc új mesétek, esetleg egy régi kedvenc folytatása mikor érkezik a mozikba.

2017-ben érkeznek

A legérdekesebb talán az Emojimovie: Express Yourself lesz. Valószínűleg nem szükséges bemutatni, hogy mit akarnak kezdeni az emojikkal. Ennek premierjére 2017. december 8-án kerül sor.

Emojimovie: Express Yourself

Az animációs Hupikék törpikék produkció, ami igazából az eddigi filmeknek a folytatása lesz, csak mesében a Smurfs: The Lost Village címet kapta, és egy teljes egészében animációs filmről van szó, amelyben visszatér minden ismert szereplő. Kelly Asbury (Shrek 2., Gnómeó és Júlia, Szilaj – A vad völgy paripája) rendezi, és 2017. április 7-én lesz a premier.

A Verdák 3 sem maradhat ki 2017-ből. Pontosabban június 16-án lesz a bemutató és ha minden igaz 200 millió dollár lesz a büdzsé, ami hihetetlen soknak tűnik. Rendező Brian Fee, és persze Owen Wilson hangja is visszatér, mint Villám McQueen.

Verdák 3

2018-ban érkeznek

Pókemberből is gyártanak egy animációs filmet, amit 2018. december 21-től nézhetünk, amelyhez Phil Lord írt forgatókönyvet. A sztorit egyelőre nem kötötték az orrunkra.

A Hotel Transylvania 3-hoz nem kell sok bemutatás, 2018. szeptember 21-től nézhetjük. Ami jó hírnek tűnik, hogy Genndy Tartakovsky rendező harmadjára is visszatér. A forgatókönyvet viszont Michael McCullers írja, és természetesen az eredeti szinkronszínészek, Adam Sandler-el és Kevin James-el a fedélzeten is jelen lesznek.

Hotel Transylvania 3

2018. június 15-én jön egy igazán kasszarobbantó rajzfilm, a Toy Story 4. Tom Hanks és Tim Allen visszatér a két legendás mesehős hangjaként. A rendező John Lasseter és Josh Cooley lesznek. Lassetert már többször is jelölték Oscarra.

2018-ban érkezik még a Madagaszkár 4, aminek a karaktereit Eric Darnell rajzolja meg, illetve jön még a Gigantic, Nathan Greno rendezésében

Madagaszkár 4

2019-ben érkeznek

Egy régi nagy kedvenc, A hihetetlen család is megkapja folytatását sokunk örömére. A két Oscar-díjas rendező, Brad Bird visszatér a direktori székbe, ami sok jót sejtet! A bemutatás dátuma még nagyon messze van: 2019. június 21.

A hihetetlen család

Ezeken kívül nyilván még rengeteg mese lesz, főleg ha az idei évből indulunk ki. Most csak megpróbáltunk kiemelni néhányat, hogy ha közte van a kedvenced, tudd, hogy mikor érkezik.

Ha esetleg te is tudsz olyan animációs film bejelentett időpontról, ami nem szerepel cikkünkben, kérünk írd meg nekünk hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben!

(Címlapkép forrása)

//milos//


Article Tags: