FILMEZZUNK.HU

A Mestergyilkos: Feltámadás (2016) – Szinkronos előzetes

3357

A Mestergyilkos: Feltámadás (Mechanic: Resurrection, 2016) – Magyar nyelvű előzetes

A Mestergyilkos első része Jason Statham-el a főszerepben ütős kis akciófilm volt, de nem számítottunk rá, hogy folytatást fog kapni, hiszen az anyagi bevétele “csak” 62 millió dollár volt világviszonylatban, ami egy ilyen szintű produkciónál nem mondható valami soknak. Ennek ellenére most kijött a második felvonásnak, ami A Mestergyilkos: Feltámadás címet kapta az első előzetese, ami meg kell vallanunk őszintén, nekünk kifejezetten tetszik.

A Mestergyilkos: Feltámadás története

Arthur Bishop (Jason Statham) azt hitte, maga mögött hagyhatja sötét múltját, miután legfélelmetesebb ellensége elrabolta élete szerelmét. Most azonban vissza kell térnie, hogy végrehajtson három lehetetlennek ígérkező merényletet. A férfinak azt kell tennie, amihez a legjobban ért: a gyilkosságokat balesetnek kell álcáznia!

A rendező, Dennis Gansel eddig négy filmet tudhat maga mögött. A 2001-es Csajok a csúcsont, a 2004-es Napola – A Führer elit csapatát, a 2008-as A hullámot és a 2010-es Mi vagyunk az éjszaka című filmet. Ezek közül akciófilmnek egyik sem nevezhető, úgyhogy ezen a területen még zöldfülűnek számít a direktor. Jason Statham mellett Jessica Alba lesz még látható a főszerepben, akinek régóta nem volt igazán sikeres alakítása. Jessica elmondhatja magáról azt a negatív szenzációt, hogy 2011-ben négy filmben nyújtott alakításáért is kiérdemelte az Arany Málna-díjat, azaz a legrosszabb színésznőnek járó szobrocskát.

Amerikai mozibemutató: 2016. augusztus 26.

(Címlapkép forrása)

//milos//


Article Tags: