FILMEZZUNK.HU

Sully – Csoda a Hudson folyón (2016) – Magyar feliratos előzetes!

4174

Sully – Csoda a Hudson folyón (Sully, 2016) – Előzetes

Clint Eastwood és Tom Hanks együtt hajt rá a filmesek körében csúcsnak számító Oscar-díjra? Közös alkotásuk, ami nem mellesleg igaz történet alapján készült, a Sully előzeteséből erre gyanakszunk, hiszen mind a rendezés, mind a színészi játék fantasztikusnak tűnik ebben a két perces ajánlóban. Tom Hanks idén nem kipályázik, ugyanis ez lesz a negyedik produkció, amiben komoly szerepet vállal. Három filmben, A Hologram for the Kingben, az Infernoban és a Sullyban főszerepet játszik, míg a Bazi nagy görög lagzi 2. felvonásában a produkciós munkálatokat látta el. Clint Eastwood valamivel visszafogottabb évet csinál, ám ha ő valamibe belekezd, az könnyen ott találhatja magát a legkomolyabb filmes ceremóniákon.

Sully története

2009 januárjában egy meghibásodott repülőgép pilótája csodával határos módon tette le a gépet a Hudson folyóra, mellyel 155 utas életét mentette meg a biztos haláltól. A kapitányt a média hősként ünnepelte, azonban az ellene indított vizsgálat derékba törte a karrierjét. Valós események alapján.

Érdekességek

  • A Sully cselekménye megtörtént eseményeken alapszik. A film forgatókönyvének alapjául a főszereplő saját visszaemlékezései szolgálnak.
  • Tom Hanks és Clint Eastwood első közös munkája.
  • Clint Eastwoodnak a Sully zsinorban a negyedik életrajzi filmje a J. Edgar – Az FBI embere, az Amerikai mesterlövész és a Fiúk Jerseyből után.

Amerikai mozibemutató: 2016. szeptember 9.
Magyar mozibemutató: 2016. szeptember 8.

(Címlapkép forrása; Történet forrása; Érdekességek forrása)

//milos//


Article Tags: