FILMEZZUNK.HU
7-7 érdekesség Chris Pine és Blake Lively életéről

A hét színészei – Chris Pine és Blake Lively

7513

7-7 érdekesség Chris Pine és Blake Lively életéről

Hétről-hétre megjelenő cikkünkben kiválasztunk két színészt, akik a héten ünneplik születésük napját és bemutatunk 7-7 érdekességet az életükből, amivel még lehet, hogy eddig nem találkoztál. Chris Pine, a J. J. Abrams által újragondolt Star Trek-ek sztárja és az elmúlt években egyre inkább felkapottabb Blake Lively is ezen a héten ünneplik születésük napját, amiből kifolyólag őket választottuk a hét színészeinek, így még jobban megismerhetitek őket.

Chris Pine (Született: 1980. augusztus 26., Los Angeles)

1. Christopher Whitelaw Pine néven született. Szülei, Robert Pine és Gwynne Gilford szintén színészek, de édesanyja jelenleg pszichoterapeutaként dolgozik.

2. Első szerepét a híres Vészhelyzet című sorozat egyik epizódjában kapta meg 2003-ban.

3. Első komolyabb filmes szerepére sem kellett sokat várnia, hiszen 2004-ben megszerezte Nicholas Devereaux szerepét a Neveletlen hercegnő 2.: Eljegyzés a kastélyban romantikus vígjátékban Anne Hathaway oldalán. Mivel a 2001-es első rész nagy siker lett, így a folytatás is szépen teljesített a mozikban. A 40 milliós előállítási költség jócskán dupláját, 95 millió dollárt hozott csak az amerikai mozikban.

4. Jelentkezett Jake Sulley szerepére az Avatar (2009) című filmbe, de végül Sam Worthington kapta meg. Szerinte az volt élete legrosszabb meghallgatása. Az Avatar végül minden idők legtöbb bevételét generálta szerte a világon.

5. Ő a legfiatalabb színész (28 éves volt akkor), aki főszerepet játszott a Star Trek filmekben vagy sorozatban.

6. Chris egy napon született minden idők leghíresebb Kevin-jével, a Reszkessetek, betörők! sztárjával, azaz Macaulay Culkin-al.

7. Legjobban kedvelt időtöltései a lövészet és az utazás. 2009-ben, szabadidejében többek között elutazott Auschwitz-ba.

Blake Lively (Született: 1987. augusztus 25., Tarzana)

1. Gyerekkorában a szüleivel járt színjátszókörökbe, mert nem akarták bébiszitterre hagyni. 5 évesen majdnem megkapta a Mrs.Doubtfire – Apa csak egy van című film egyik szerepét.

2. 1998-ban debütált az édesapja rendezésében készült Sandmen című filmben, de nem keltette fel a film az érdeklődését a színészet iránt. Nem álmodozott fényes karrierről, mint testvérei, nem szerette volna folytatni ezt a pályát.

3. 2003-ben testvére, Eric elvitte Blake-et egy két hónapos európai utazásra, hátha ezzel kicsit a helyes útra tudja terelni, majd nem sokkal később az ügynökéhez is elvitte. Az ügynök pedig egy meghallgatási ajánlattal kereste a lányt, ez A négyen egy gatyában meghallgatása volt. Állítása szerint egyszerűen besétált a meghallgatásra, odaadott egy fotót magáról, majd bevallotta, hogy ő még soha sem dolgozott filmben. Csodák csodájára másnap felhívták, hogy övé a szerep.

4. Sokkal inkább koncentrált a tanulásra. A Burbank Gimnáziumba járt, ahol nemzetközileg elismert kórista lett, emellett osztálytitkár és pomponlány is volt.

5. Férjével, Ryan Reynoldsszal közös gyermekük, egy kislány 2014. december 31-én látta meg a napvilágot. Nevét sokáig nagy titok övezte, csak pár hónappal később árulta el maga Ryan, hogy a baba a James Reynolds nevet kapta.

6. Lively nagyon szeret főzni, még egy Cordon Bleu tanfolyamot is elvégzett.

7. Unokaöccsének Wyatt Blake Johnsonnak az ő tiszteletére adták a második keresztnevet.

(Címlapkép forrása itt és itt)
(Érdekességek forrásai: starity.hu, wikipedia.hu, mafab.hu)

//milos//


Article Tags: