FILMEZZUNK.HU
A Mestergyilkos: Feltámadás (Mechanic: Resurrection, 2016) - Heti mozibemutatók

Heti mozibemutatók – 2016. szeptember 1-től

2244

Heti mozibemutatók: 2016.09.01-től jön Jason Statham!

Sokak számára napokon belül újra elkezdődik az iskola. Van, aki örül neki, van, aki azért még tudott volna néhány hetet lazítani. Használd ki az utolsó hetet és még egyszer a nyári szünetben menj el egyet mozizni. Nem fogod megbánni, mert azon kívül, hogy több, régóta játszott nagyszerű film is van a mozikban, a héten is kapunk új alkotásokat, Jason Statham-el az élen. No de lássuk picit bővebben, hogy mik is lesznek e hét csütörtökétől a friss heti mozibemutatók!

A mestergyilkos – Feltámadás (Mechanic: Resurrection)

Arthur Bishop (Jason Statham) profi bérgyilkos, aki azt hitte, maga mögött tudhatja a múltat, és nyugodtan élvezheti a paradicsomi hétköznapokat gyönyörű barátnőjével, Ginával. Ám amikor egy veszélyes bűnszervezet elrabolja Ginát (Jessica Alba), Bishop kénytelen három, balesetnek álcázott gyilkosságot végrehajtani. A tiszta munkára specializálódott mestergyilkos ezúttal is a saját szabályai szerint játszik: összefog az egyik kiszemelt áldozattal, hogy a segítségével együtt kiiktassák ellenségeiket, és kiszabadítsák a foglyul ejtett lányt. A hidegvérű gyilkost ezúttal semmi sem állíthatja meg. Ez az ügy sokkal személyesebb, mint eddigi bármelyik küldetése.

/Amerikai, thaiföldi akció; 16+/

A remény receptje (An)

Sentaro (Masatoshi Nagase) egy kis pékséget irányít, amely elsősorban egy dologra koncentrál, egy konkrét speciális töltött, édes babos, palacsintatésztás süteményt árul. Amikor egy idős hölgy, a 76 éves Tokue (Kirin Kiki) felajánlja segítségét, miután Sentaro igencsak nehezen győzi már a terhelést, a tulajdonos nehezen, de elfogadja azt. Hamarosan azonban kiderül, a nő keze igazán varázslatos dolgokra képes a konyhában.

/Japán, német, francia dráma; 12+/

Jonas Kaufmann: Egy est Puccinivel (Jonas Kaufmann: An Evening with Puccini)

2015 júniusában a német tenor, Jonas Kaufmann az itáliai nagyopera szentélyében, a Milánói Scalában lépett színpadra az év egyik legjobban várt előadásán, ahol Puccini legnépszerűbb áriáit adta elő a Scala Filharmonikusok kíséretével. Produkciójával teljesen elkápráztatta közönséget, az előadás kirobbanó sikerét az öt ráadás szám mellett a szűnni nem akaró ováció jellemezte. Ez a legendássá vált előadás áll az Egy este Puccinivel című látványos koncertfilm középpontjában, amely az előadás mellett betekintést nyújt Puccini életének és munkásságának részleteibe is, Kaufmann narrációjával ritka archív felvételek is megelevenednek a vásznon.

/Brit koncertfilm; 6+/

(Heti mozibemutatók címlapkép forrása)
(Heti mozibemutatók történetei itt és itt)

//milos//


Article Tags: