FILMEZZUNK.HU

Vaiana (2016) – Zseniálisan új előzetes érkezett!

4052

Vaiana (Moana, 2016) – Új előzetes!

John Musker és Ron Clements (A kis hableány, A hercegnő és a béka, Aladdin) rendezik a Vaiana című animációs filmet, akiknek nem ez lesz az első alkotásuk, úgyhogy remélhetőleg nem fogunk csalódni a legújabb Disney produkcióban. Amit érdemes tudni, hogy nagy kaliberű kalandfilmet ígérnek, ami Óceánia csodálatos világában játszódik és a legendás félisten, Maui-nak nem más adja a szinkronhangját, mint Dwayne Johnson.

A történet az ókor idején játszódik a Csendes-óceán déli részén, Óceániában. Vaiana született tengerész, aki vitorlát bont, hogy eljusson egy mesés szigetre. Hihetetlen utazása során csatlakozik hozzá hőse, a legendás félisten, Maui, így együtt szelik át a nyílt óceánt. Útjuk során tengerszörnyekkel küzdenek meg, csodálatos világokba jutnak el és több legendás ókori esemény is megelevenedik.

A magyar nyelvű előzetes itt tekinthető meg:

Vaiana érdekességek

  • Auli’i Cravalho minden idők legfiatalabb Disney hercegnő szinkronhangja, mindössze tizennégy éves volt a film forgatása idején.
  • A Lilo & Stitch 2. – Csillagkutyabaj című animációs film óta nem készített olyan produkciót a Walt Disney Studios, ami a Polinéz szigeteken játszódott volna.
  • Vaiana hivatalosan is a tizenharmadik Disney hercegnő.

  • Ez John Musker és Ron Clements első egész estés animációs filmje, ami teljes egészében digitális technológiával készült.

Magyar mozibemutató: 2016. december 1.
Amerikai mozibemutató: 2016. november 23.

[poll id=”6″]

(Címlapkép forrása; Történet forrása; Érdekességek forrása)

//milos//

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés


Article Tags: