FILMEZZUNK.HU

Desierto (2016) előzetes – Egy igazságosztó a bevándorlók ellen

2222

Desierto (2016) – Előzetes

A zsigeri, adrenalinpumpáló thrillerként jellemzett filmben, ami a Desierto címet kapta, a feszültségé lesz a főszerep. A rendező, Jonas Cuaron neve ismerősnek tűnhet. Ha valaki nem tudná, ő Alfonso Cuaron fia és a hét Oscar-díjat nyert Gravitáció (Gravity, 2013) forgatókönyve is hozzá köthető. 2007-ben jelentkezett rendezői debütálásával, de a Año uña nem sokra vitte. Talán majd most bizonyít, ugyanis első látásra tetszetősnek tűnik legújabb alkotása, a Desierto. Főbb szerepekben látható lesz a Golden Globe-díjas Gaël García Bernal (Mozart in the Jungle sorozat) és Jeffrey Dean Morgan (Texas felemelkedése).

Desierto (2016) előzetes - Egy igazságosztó a bevándorlók ellen

A Desierto története

A mexikói Moises (Gaël García Bernal) illegálisan szeretne belógni az Amerikai Egyesült Államokba. Amikor az embercsempészek teherautója megáll vele, és egy tucat hasonló indíttatásból nekiindult emberrel együtt kiteszik őket a sivatagban, arra kényszerülnek, hogy a hátralevő utat gyalog tegyék meg. A határ másik oldalán viszont ott van Sam (Jeffrey Dean Morgan), aki felfegyverkezve könyörtelen hajszát folytat kutyáival a bevándorlók ellen…

A két Oscar-díjas Alfonso Cuaron producerkedése alatt elkészült alkotás már több híres-neves filmfesztiválon is bemutatásra került. A nagyközönség számára azonban 2016. október 14-től lesz elérhető a mozikban.

(Címlapkép forrása)

//milos//

Mentés


Article Tags: