FILMEZZUNK.HU

Trespass Against Us (2016) előzetes

1417

Trespass Against Us (2016) – Előzetes

A Trespass Against Us című filmben Chad Cutler (Michael Fassbender) megpróbál kitörni a törvényen kívül élő családi kötelékből, hogy ne kelljen neki is bűnözésből élnie. Mivel az A24 stúdió csinálta, így egyértelműen érdemes lesz belenézni, hiszen az elmúlt években minőségi produkciókkal rukkoltak elő. Adam Smith, a Ki vagy, Doki? (Doctor Who) és a Skins sorozatok néhány epizódjainak a rendezője vezényelte le az akció-drámát Alastair Siddons forgatókönyvéből. A produkció zenéjét a The Chemical Brothers szerezte. A főbb szerepekben: Michael Fassbender, Brendan Gleeson, Lyndsey Marshal és Killian Scott.

Trespass Against Us története

A Cutler család mindig is törvényen kívüli, saját szabályaik szerinti életet élt. Chad Cutler (Fassbender) vehetné át majd apja (Brendan Gleeson) helyét. Ismeri a rendőrség és tett néhány rossz dolgot is. Azonban ő mást akar, másról álmodozik és nem szeretné, ha fia, Tyson is ugyanazokat a hibákat követné el.

Az alkotás már a torontói filmfesztiválon bemutatkozott elenyésző sikerrel, de további fesztiválokon (Zurich, San Diego, London) is bemutatásra kerül, hátha minél több kritikust sikerül megnyerniük maguknak. A nagyközönség számára 2016. november 24-re van műsorra tűzve Amerikában.

(Címlapkép forrása; Történet forrása)

//milos//

Mentés


Article Tags: