FILMEZZUNK.HU

The True Memoirs of an International Assassin (2016) előzetes – Kevin James keménykedik!

4848

The True Memoirs of an International Assassin (2016) – Előzetes

Befutott a The True Memoirs of an International Assassin első előzetese, melyben Kevin James újra felveszi a viccesen keménykedős stílust. Ennél hosszabb címet nem találhattak volna ki, reméljük a magyar fordítás valamelyest rövidebb lesz. Kevin James köztudottan nem a thrillerek és a krimik világában mozog, hanem ő is barátja, Adam Sandler szórakoztató műfaját követi. Lehet őket szeretni, vagy nem szeretni, egyvalamit el kell ismerni, hogy színészi játékukkal nem kevés embernek varázsolnak mosolyt az arcukra. Kevin az elmúlt években több olyan produkcióban is szerepelt, mely a nagyközönségnek elnyerte a tetszését. Talán a 2012-ben készült, A maflás emelkedik ki ezek közül leginkább, amit bárkinek bátran mernénk ajánlani.

A The True Memoirs of an International Assassin rendezője Jeff Wadlow, aki otthonosan mozog a keménykedős filmekben. Ő dirigálta a 2008-as Sose hátrálj meget és a 2013-ban a HA/VER 2.-t is, de producerként jelen volt a Liam Neeson főszereplésével készült Non-Stop című filmben is. Kevin Jamesen kívül a legnagyobb nevek a filmben: Andy Garcia, Maurice Compte, Kim Coates, Zulay Henao és Kelen Coleman.

A film leírása alapján, egy író (Kevin James) könyvét a kiadó fikció helyett megtörtént eseményként publikálja. A könyv egy nemzetközi bérgyilkos hajmeresztő kalandjairól szól. Miután a történet elvileg nem is fikció, az író kénytelen eljátszani a könyv főhősét, és ez bizony forró és humoros helyzeteket szül.

Az alkotás a Netflix égisze alatt született meg és 2016. november 11-én debütál a publikum előtt.

(Címlapkép forrása; Történet forrása)

//milos//

Mentés


Article Tags: