FILMEZZUNK.HU
10 érdekesség Seann William Scott színészről

10 dolog, amit nem gondoltál volna Seann William Scottról

5826

10 érdekesség Seann William Scott színészről

Seann William Scott amerikai színész, akinek legismertebb szerepe Steve Stifler az Amerikai pite filmsorozatból. Emellett olyan vígjátékokban szerepel, mint a Cool-túra, Hé haver, hol a kocsim? vagy a Jay és Néma Bob visszavág. Ezen felül a Jégkorszak egyik oposszumának, Ropsznak kölcsönzi a hangját. A színész a mai napon ünnepli 40. születésnapját, melynek apropójából összegyűjtöttünk néhány érdekességet az életéről, amit lehet, hogy eddig nem hallottál.

1. Sean és a baseball

Eredetileg baseball játékosnak készült, de az egyik meccsén annyira kiábrándult a sportból, hogy pályát módosított.

2. Munkakörök

A színészi karrierje előtt dolgozott állatkertben, edzőteremben, raktárban és végül egy moziban, ahol rengeteg filmet megnézhetett, és akkoriban jött rá, hogy ő valójában színész akar lenni. Szorgalmasan sportolt és magolt, a lányokra már nemigen jutott ideje, amit szigorúan vallásos családra nem is bánt túlságosan.

3. Kezdeti tévés karrier

Seann kosárlabdázó volt a Sunny Delight üdítő hirdetésben, az American Express reklámjában Magic Johnson mellett domborított, szerepelt a Something So Right és a Born into Exile tévésorozatokban, az Aerosmith Hole in My Soul című videoklipjében, és visszatérő karaktere volt az Unhappily Ever After és a Sweet Valley High című szériáknak.

10 érdekesség Seann William Scott színészről

4. Tetoválások

A valóságban Scott nem panaszkodhat a honoráriumára, nyugodtan költheti a pénzt, igaz, szülei kissé rossz néven vették, amikor a tetoválószalonban hagyott egy kisebb összeget, ugyanis a bal csípőjén egy tört szív, az alkarján egy sárkány, a bal csuklóján pedig a végtelen jele díszeleg.

5. Ideális barátnő

Akad valami, amiben hiányt szenved Scott: egy barátnő, akivel kapcsolatban az a legfőbb elvárása, hogy birtokában legyen a józan észnek, ugyanis Seann szeret álmodozni, és jó lenne, ha valaki néha visszarángatná a földre. A való életben annyira félénk, hogy 30 éves koráig nem is volt barátnője.

6. Produkciós cég

Akad olyan álma is, amelyet valóra váltott, nevezetesen alapított egy produkciós céget, az Identity Filmst, amelyben Graham Larson producer a társtulajdonos. Terveik között szerepel a Gregoire Moulin Against Humanity, a The Untitled Camp Project és a The Optimist.

10 érdekesség Seann William Scott színészről

7. Pillangó-hatás

Seann William Scott mellett Josh Hartnettet és Joshua Jacksont is felkérték Evan szerepére, melyet végül Ashton Kutcher kapott meg a nagy sikerű 2004-es alkotásban.

8. Anyámon a tanárom

Billy Bob Thornton eltörte a lábát annak a jelenetnek a forgatásán, amikor Seann William Scottal birkóznak.

Anyámon a tanárom

9. Elvonókúra

2011 márciusában önként vonult be az elvonókúrára egészségügyi és személyes okokra hivatkozva. 30 nap után sikeresen befejezte az elvonót. Mint később kiderült gyógyszerfüggőséggel küzdött.

10. Tolvajok

1989-ben, miközben ment a Baywatch című sorozat meghallgatására kirabolták az utcán. Egy banda tagjai voltak a tettesek, akik elvették a nadrágját és a cipőjét, illetve az összes pénzt, ami épp nála volt.

10 érdekesség Seann William Scott színészről

(Címlapkép forrása; Érdekességek forrása itt, itt és itt)

//milos//

Mentés


Article Tags: