FILMEZZUNK.HU

The Grand Tour (2016) sorozat – Előzetes

2336

The Grand Tour (2016)

A The Grand Tour című sorozatban nyomon követhetjük a három showman Jeremy Clarkson, Richard Hammond és James May nem mindennapi utazásait. Jeremy, Richard és James Föld körüli túrára indul három eszméletlen sportkocsival. Kipróbálnak új és izgalmas verdákat, törnek-zúznak, amit csak tudnak és még megannyi észveszejtő dologgal szórakoztatják a nézőket.

The Grand Tour (2016) sorozat - Előzetes

A három főszereplő közül mindegyik komoly tévés múlttal rendelkezik. Jeremy Clarkson szerepelt már a Top Gear-ben (Csúcsmodellek, 1978), illetve 2009-ben az Én és a verdám című dokumentumfilmben. Richard Hammond sem kispályás. Ő többek között a nagyon sikeres Eszement tudományban és a Szélsőséges időjárás Richard Hammonddal című sorozatokban tette le névjegyét. Ne feledkezzünk el James Mayről sem, akinek a James May a Holdon, James May – Férfi a háznál, illetve a Top Gear – A világ legrosszabb kocsija című dokusorozatokat is köszönhetjük.

Még el sem indult a széria, de már most bejelentették, hogy minimum három évadot a tévéképernyők előtt lesznek. Amerikában az első epizód 2016. november 18-án fog debütálni az Amazon Prime nevű tévécsatornán.

(Címlapkép forrása itt és itt)

//milos//

Mentés


Article Tags: