FILMEZZUNK.HU

Trollok (2016) – Itt a második szinkronos előzetes is!

3618

Trollok (Trolls, 2016) – Magyar nyelvű előzetes #2

Megjött a Shrek, a Madagaszkár és a Kung Fu Panda alkotóinak legújabb produkciójának, a Trollok című animációs mesének a második magyar előzetese is. A rendezést ezúttal a Mike Mitchell és Walt Dohrn párosra bízták, míg a forgatókönyvet Glenn Berger és Jonathan Aibel írta. A szinkronhangokat nem kis nevek fogják kölcsönözni, hiszen a producereknek sikerült leszerződtetniük a meséhez Justin Timberlake-et, Anna Kendrick-et és Gwen Stefani is.

Erről fog szólni a Trollok

A trollok apró és igazán jó pofa lények, akik imádnak énekelni, táncolni és hatalmas bulikat csapni. Mondhatjuk ,hogy az életük csupa móka és kacagás. Viszont a színes és nem mindennapi fizimiskával megáldott trolloknak van még egy tulajdonságuk. Nagyon finomak. Ez utóbbi pedig akár a vesztüket is okozhatja, hiszen egy ronda óriásnak pont ezekre a cuki apróságokra fáj a foga.

Az első előzetest itt tudod pótolni:

Érdekességek

  • A történet főkaraktereiül szolgáló figurák, a Troll játékbabák még 1959-ben jelentek meg, a következő évtizedben pedig igazi népszerűségnek örvendtek. A lendület ugyan egy idő után kicsit alább hagyott, de pár év elteltével ismét divatba jöttek ezek a szeretni való játékbabák, sőt ekkor már több cég is igyekezett hasonlókat készíteni.
  • A Trollok rendezésétt Mike Mitchell és Walt Dohrn vezényelték, előbbi ilyen téren a Shrek a vége, fuss el véle című animációval dobbantott, de az Alvin és a mókusok 3. részét is ledirigálta. Walt Dohrn pedig korábban néhány Spongyabob rajzfilm részen dolgozott.
  • A forgatókönyvet ketten írhatták meg. Egyrészt az Emmy-díjas Glenn Berger, aki a Kung Fu Panda trilógián is dolgozott – a legújabb részen is, de az Alvin és a mókusok két része is a nevéhez köthető, nem beszélve a Spongyabob: Ki a vízből! című animációs filmről. Az írásban pedig ez alkalommal is az említett filmek során is segítőtársának számító Jonathan Aibellel dolgozhatott.

Amerikai mozibemutató: 2016. november 4.
Magyar mozibemutató: 2016. október 27.

(Címlapkép forrása; Történet és érdekességek forrása itt)

//milos//

Mentés

Mentés

Mentés


Article Tags: