FILMEZZUNK.HU
Rob Schneider 5 legszórakoztatóbb filmje

Rob Schneider 5 legszórakoztatóbb filmje

7079

5 Rob Schneider alkotás, amit egyszer mindenképpen érdemes megnézni

Rob Schneider ismertségét a Saturday Night Live producerének köszönheti, aki 1990-ben figyelt fel rá és egy csapásra híressé tette. Első komolyabb filmszerepe a Reszkessetek betörők 2 – Elveszve New York-ban volt, ahol egy szobapincért alakított. Rob Schneidert és Adam Sandlert szoros barátság köti össze. Az évek során több filmben is együtt játszottak. Robert Michael Schneider 1963. október 31-én született, azaz ma ünnepli 53. születésnapját. Ennek alkalmából 5 olyan filmet ajánlunk tőle, amit érdemes megnézni, ha egy egyszerű, de nagyszerű vígjátékra vágysz.

Toplistánk kizárólag saját véleményen alapszik!

Kihagytuk kedvenc filmedet a szülinapos színésztől? Kérünk írd meg hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy neked mely Rob Schneider produkció nyerte el legjobban a tetszésedet!

5. Az 50 első randi (50 First Dates)

Hawaiin szép az élet. Henry Roth (Adam Sandler) csak olyasmivel foglalkozik, amit szeret. Napközben delfineket, fókákat és pingvineket ápol a helyi akváriumban, munka után pedig magányos turistanők fejét csavarja el. Csupán két szigorú szabályhoz ragaszkodik: “soha ne sértsd meg a rozmárt!” és: “helyi nővel ne kezdj, mert a nyakadon marad!”. De egyik reggel egy gyorsbüfében meglát egy bájos szőke lányt, aki játékházakat épít a palacsintájából… és ő feladja az elveit. A rozmár jó hangulatára továbbra is ügyel, de udvarolni kezd Lucynak (Drew Barrymore), pedig az idevalósi. És meg is bánja. Lucyval ugyanis nem könnyű. Egy évvel ezelőtt autó-balesetet szenvedett, és bármi is történjen vele azóta: egy nap alatt elfelejti. A fejében még mindig tavaly október van, amikor apja születésnapját mentek ünnepelni, és a kocsi elé lépett egy figyelmetlen tehén. Henry azonban nem adja könnyen: minden reggel újra nekiveselkedik, hogy szóba elegyedjen a lánnyal, délre megkedveljék egymást, délután elcsattanjon az első csók, jöhessen az este és aztán a reggel, amikor minden kezdődik elölről.

Az 50 első randi (50 First Dates)

4. Tök alsó (Deuce Bigalow: Male Gigolo)

Ahová Deuce (Rob Schneider) lép, ott fű nem terem: no persze, hisz medencéket takarít. Emellett főfoglalkozású idétlen és pipogya fráter. Ám egyszer csak ölébe hull a szerencse. Egy selyemfiú-übermacsó megkéri, hogy amíg elutazik, vigyázzon a luxuslakására és értékes halaira. Deuce először igent mond, aztán csődöt. A földdel teszi egyenlővé a lakást, kinyírja a halakat, aztán felveszi a telefont. És itt kezdődik az igazi baj. A macsó kéjsóvár nőismerősei akarják megrendelni a selyemfiú szolgáltatásait. Deuce ugyan kicsi és pocakos, ám hogy az általa okozott kárt meg tudja téríteni, felvesz egy flitteres zakót és botcsinálta dzsigolóként elindul pénzt keresni.

Tök alsó (Deuce Bigalow: Male Gigolo)

3. Kegyenc fegyenc (Big Stan)

Stan Mintont (Rob Schneider) a kisstílű szélhámost börtönbüntetésre ítélik, amiért idős hölgyekből csalta ki nyugdíj-megtakarításaikat. Agyafúrt ügyvédje segítségével Stannek sikerül elhalasztania a letöltendőt hat hónappal; ennyi ideje marad, hogy elsimítsa ügye-bajos dolgait. Stan gyorsan depresszióban esik, hiszen tisztában van azzal, hogy mennyire kapós lesz a sitt nagy mackói között egy olyan apró és vézna ember, mint ő. Úgy dönt, hogy kiképezteti magát. A titokzatos Mester (David Carradine) segítségét kéri, faragjon belőle rettenetes harcművészt, hogy képes legyen állni a sarat, mire eljön az idő. A hónapok során Stanből valóban kíméletlen harcos válik, s mikor bevonul a börtönbe, rá kell jönnie, hogy a dutyi egyáltalán nem olyan, mint amilyennek elképzelte. Sokkal rosszabb!

Kegyenc fegyenc (Big Stan)

2. Nagyfiúk (Grown Ups)

Harminc évvel az érettségi után az öt egykori jó barát és sporttárs elhatározza, hogy együtt töltik a Függetlenség Napját, ezért családostul elutaznak egy az ünnepi hétvégére kibérelt víkendházba. Elméletileg már bőven felnőttek, ám az évek számából még nem következik egyenesen az, hogy valóban fel is nőttek…

Nagyfiúk (Grown Ups)

1. Lúzer SC (The Benchwarmers)

Három srác, három megérdemelten örök vesztes; az elesettek, kiállítottak és be nem válogatottak három díszpéldánya új életet kezd. Megmutatják a világnak, hogy a rosszabb, ha nagyon összeszedi magát, attól még rosszabb marad: de akkor is megpróbálhat a nála esélyesebbek fölé kerekedni. Az edzésmódszereik legalább olyan lehetetlenek, mint a taktikájuk. Az edzőjük épp olyan lúzer, mint ők maguk. Aki látja őket, röhög. Úgyhogy kihasználják az egyetlen esélyüket: csak kiskorúakkal hajlandóak összemérni az erejüket. Többnyire így is vesztenek. De legalább egyre több a rajongójuk.

Lúzer SC (The Benchwarmers)

Toplistánk kizárólag saját véleményen alapszik!

Kihagytuk kedvenc filmedet a szülinapos színésztől? Kérünk írd meg hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy neked mely Rob Schneider produkció nyerte el legjobban a tetszésedet!

(Címlapkép forrása; Történetek forrása itt és itt)

//batigoool//

Mentés


Article Tags: