FILMEZZUNK.HU
Heti mozibemutatók – Will Smith Oscarra hajt

Heti mozibemutatók – 2016. december 22-től

2952

Heti mozibemutatók – Will Smith Oscarra hajt

A héten terveznél moziba menni, de nem tudod, hogy mit nézz meg? Segítünk! Will Smith újra Oscar gyanús szerepben, Matthew McConaughey életében először szinkronhangként bizonyíthat, Bryan Cranston és James Franco egymásnak feszül, Barcelonában havazni fog, míg északi testvéreink egy drámával próbálják elnyerni a nézők kegyeit. No de lássuk picit bővebben, hogy mik is lesznek e hét csütörtökétől a friss heti mozibemutatók!

Váratlan szépség (Collateral Beauty)

Egy sikeres New York-i cégvezetővel (Will Smith) szörnyű tragédia történik, melynek hatására megváltozik az élete. Nem bírja elviselni a vele történtek súlyát, megcsömörlik mindentől, ami addig körülvette. Egyre távolabb sodródik addigi világától… már olyan messzire, hogy régi barátai az újabb tragédiától félnek. Tervet készítenek a megmentésére.

Korhatár: 12+
Stílus: dráma
Nemzet: amerikai
Hossz: 97 perc
Rendező: David Frankel

Énekelj! (Sing)

Buster (Matthew McConaughey-hang) egy koala, aki egy színház tulajdonosa. Nagyon szeretné visszanyerni elveszett dicsőségét, ezért megszervezné a világ legnagyobb dalversenyét, ami sok állatot vonzana, akik sztárrá szeretnének válni. Ott van például a tréfacsináló arrogáns egér, vagy egy tizenéves lámpalázas elefánt, valamint a 25 malacgyerektől stresszes koca is. A rendezvény megszervezésében a Eddie, a bárány (John C. Reilly-hang), Buster legjobb barátja lesz segítségére a színházigazgatónak.

Korhatár: 6+
Stílus: animációs, musical, vígjáték
Nemzet: amerikai
Hossz: 108 perc
Rendező: Garth Jennings

Miért pont ő? (Why Him?)

Ned Fleming (Bryan Cranston) olyan apa, aki a széltől is óvja a gyermekét, attól a perctől, hogy megszületett, egészen mostanáig, hogy már hivatalosan felnőtté vált. Amikor Stephanie (Zoey Deutch) bemutatja kedvesét (James Franco) az apjának, nem kicsi Ned csalódottsága. A fiú ugyanis dilis és elviselhetetlen, ugyanakkor viszont nagyon gazdag. A két férfiú menten-nyomon összecsap egymással. Amikor Laird megkéri Stephanie kezét, Ned szinte felrobban a méregtől. Egyetlen lehetőség adódik csak számukra, rendezni a dolgaikat, ha eltöltenek egy közös hétvégét együtt összezárva…

Korhatár: 16+
Stílus: vígjáték
Nemzet: amerikai
Hossz: 111 perc
Rendező: John Hamburg

Hóesés Barcelonában (Barcelona, nit d’hivern)

Barcelona lázasan készülődik a téli ünnepekre, és az egész városban árad a szerelem és a varázslatos hangulat. A fiatal párnak, Carlesnak (Miki Esparbé) és Laurának nemrég született meg az első kisbabája. A nagymamának, Carmennek (Montserrat Carulla) fontos bejelenteni valója van: utolérte a szerelem – de sajnos nem mindenki fogadja kitörő örömmel a jó hírt. Adrian (Cristian Valencia) és Angel (Laura de la Isla) szobatársak: mindent megosztanak egymás közt. Amikor megismerkednek egy csodálatos lánnyal, kiderül, hogy mégis van olyan helyzet, amikor nem jó ötlet az osztozkodás. A javíthatatlan romantikus, Oscar elhatározza: végre egyszer úgy lesz egyéjszakás kalandja, hogy nem szeret bele azonnal fülig a partnerébe. Jaume pedig ötven év után először érez szerelmet, amikor egy titokzatos francia nő megjelenik az életében.

Korhatár: 16+
Stílus: vígjáték, romantikus
Nemzet: spanyol
Hossz: 95 perc
Rendező: Dani de la Orden

Olli Mäki legboldogabb napja (Hymyilevä mies)

1962, Finnország. A mindössze huszonöt éves európai amatőr bokszbajnok, Olli Mäki (Jarkko Lahti) élete legnagyobb meccsére készül: a tét a világbajnoki cím elnyerése. Az egyszerű családból érkező Olli hirtelen a reflektorfényben találja magát, az egész ország őt ünnepli, és hatalmas elvárásokkal tekint a nagy mérkőzés elé. Ollit azonban nem csak a média és a közvélemény tartja nyomása alatt, de ambiciózus edzője, Elis (Eero Milonoff) is a végletekig hajtja. És akkor megtörténik a legrosszabb dolog, ami csak történhet egy olyan időszakban, amikor csak Ollinak teljes koncentrációra és kitartásra lenne szükség. Megismerkedik a gyönyörű Raijával (Oona Airola) és szerelmes lesz.

Korhatár: 12+
Stílus: dráma, sport
Nemzet: finn, svéd, német
Hossz: 92 perc
Rendező: Juho Kuosmanen

(Heti mozibemutatók címlapkép forrása)
(Heti mozibemutatók történetei itt és itt)

//milos//


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·