FILMEZZUNK.HU

Nagyon ott van a szeren a War on Everyone legújabb előzetese

4071

War on Everyone (2017) – Előzetes

Úgy látszik idén is újra divatba jön a páros durvulás, ugyanis a tavaly kritikailag nagyon fényezett Rendes fickók és az igaz történeten alapuló Haverok fegyverben után kapunk egy újabb magas korhatár besorolású páros keménykedést. A magyar címmel még nem rendelkező War on Everyone rendezője az a John Michael McDonagh, akinek köszönhetjük a 2011-es A Guardistát és a 2014-es Kálváriát is. Főszerepben a hamarosan érkező Tarzan legendája címszereplője Alexander Skarsgård és az egyre felkapottabb Michael Peña. Terry Monroe szerepét eredetileg nem Alexander Skarsgård játszotta volna, hanem Garrett Hedlund.

A War on Everyone című alkotásban két Új-mexikói zsaru bármilyen bűnözőt megzsarol vagy bemárt, aki kellően szerencsétlen ahhoz, hogy keresztezze az útjaikat. A dolgok azonban váratlan fordulatot vesznek, amikor olyasvalakivel húznak ujjat, aki náluk is veszélyesebb.

Az előzetes alapján elég komoly durvulásra, kemény beszólásra, káromkodásra számíthatunk, ezért semmiképpen nem ajánljuk kiskorúaknak a két perces ízelítő megnézését sem. A produkciót már több országban is bemutatták, ám hazánkba várhatóan csak 2017. februárjában fog érkezni.

(Címlapkép forrása)

//milos//

Mentés

Mentés


Article Tags: · · · · ·