FILMEZZUNK.HU

Lélegzetelállítóan új előzetest A szépség és a szörnyeteg

9311

A szépség és a szörnyeteg (Beauty and the Beast, 2017) – Előzetes

Kapott egy vadonatúj előzetest A szépség és a szörnyeteg című rajzfilm élőszereplős változata, aminek egyre jobban közeleg a bemutatója. Ha az eddigi trailerek nem győztek meg, ez biztosan meg fog, ha kétségek között vagy, hogy érdemes lesz-e moziban megnézni. Az utóbbi időszakban óriási sikernek örvendenek, mind anyagilag, mind kritikailag is az effajta produkciók, elég ha csak az Alice csodaországban több, mint egy milliárd dolláros bevételére gondolunk.

A szépség és a szörnyeteg filmadaptációjának rendezését az Oscar-díjas Bill Condon-ra bízták, aki többek között a Dreamgirlsnél és a Mr. Holmesnál is ott ült a direktori székben. A szépséget Emma Watson fogja alakítani, míg a szörnyet Dan Stevens próbálja meg eljátszani. Fel fog még tűnni a mozivásznon Luke Evans, Ewan McGregor, Ian McKellen, Kevin Kline, Stanley Tucci és Emma Thompson is.

Ha van olyan, aki nem ismeri a történetet: Belle eszes, gyönyörű és független ifjú hölgy, akit kastélyába zárja egy szörnyeteg. Félelmeit leküzdve a lány összebarátkozik új, kényszerű otthona elvarázsolt személyzetével és végül képes lesz arra is, hogy meglássa a gyöngéd, érző szívű herceget a szörnyeteg rettentő külleme mögött. (filmkatalogus.hu)

A mesét rengetegszer dolgozták fel filmen, színházban, zenében egyaránt. Köztük az egyik leghíresebb Jean Cocteau 1946-os filmje, mely hűen dolgozza fel Beaumont meséjét, a másik az 1991-ben bemutatott Disney film, amely szintén Beaumont meséjén alapul, de attól sok pontban eltér. 2014-ben Léa Seydoux és Vincent Cassel szereplésével készült film, amelyet Christophe Gans rendezett.

A magyar szinkronos előzetest itt tudod megnézni, ha még nem láttad:

Érdekességek A szépség és a szörnyeteg 2017-ben érkező feldolgozásáról

  • Jean Dujardint szerették volna a producerek Lumiere szerepére.
  • A forgatást 2015 augusztus 27-én fejezték be.

  • Emma Watson első filmszerepe a Walt Disney Productions égisze alatt.

  • Ryan Gosling-nak is felajánlották a Szörnyeteg szerepét, de nem vállalta.

  • Emma Watson (Belle), Luke Evans (Gaston) és Emma Thompson (Mrs. Potts) is április 15-én született.

Amerikai mozibemutató: 2017. március 17.
Magyar mozibemutató: 2017. március 23.

(Címlapkép forrása; Érdekességek forrása)

//milos//

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés


Article Tags: · · · · · · · · · · ·