FILMEZZUNK.HU
Heti mozibemutatók (2017.02.09-től) – Batman akcióba lép!

Heti mozibemutatók (2017.02.09-től) – Batman akcióba lép!

4360

Heti mozibemutatók – 2017. február 9-től

A héten terveznél moziba menni, de nem tudod, hogy mit nézz meg? Segítünk! Batman is megkapta különálló legó történetét, Natalie Portman újabb Oscarra hajt, a lengyelek a franciákkal közösen készítettek egy drámát, de Jézus is fel fog tűnni egy belga vígjátékban. No de lássuk picit bővebben, hogy mik is lesznek e hét csütörtökétől a friss heti mozibemutatók!

Lego Batman – A film (The Lego Batman Movie)

Bruce Wayne-ek, aki éjszakánként Denevérembernek öltözve Gotham utcáit járja és bűnözőkre vadászik, most nem csupán az elvetemült gonosztevőkkel kell megküzdenie, hanem azzal is, hogy hogyan neveljen fel egy fiút, akit épp most fogadott örökbe.

Korhatár: 6+
Stílus: animációs, akció, vígjáték
Nemzet: amerikai
Hossz: 90 perc
Rendező: Chris McKay

Jackie (Jackie)

1963. november 22-én meggyilkolják John F. Kennedy-t Dallasban. Felesége, Jackie (Natalie Portman) rózsaszín ruhája a férje vérével lesz tele. A trauma után következő egy hét világtörténelmi jelentőséggel bír a nő számára: amellett, hogy meg kell vigasztalnia két gyermeküket, el kell érnie, hogy ne eshessen csorba férje történelmi örökségén.

Korhatár: 16+
Stílus: életrajzi, dráma
Nemzet: amerikai, francia, chilei
Hossz: 100 perc
Rendező: Pablo Larraín

Ártatlanok (Les innocentes)

Fiatal vöröskeresztes orvosnő érkezik Lengyelországba 1945-ben, hogy a koncentrációs táborok túlélőit gyógyítsa. Mathilde-ot (Lou de Laage) megkeresi a közeli kolostor rendfőnöknője, hogy segítséget kérjen tőle. A doktornő ellátogat a zárdába, és megtudja, hogy az apácák még mindig traumatizáltak a szovjet katonák erőszakoskodása miatt, és hogy a fiatal nővérek közül sokan gyermeket várnak. Terhességük és hitük összeegyeztethetetlen, és Mathilde segítsége az egyetlen reményük.

Korhatár: 16+
Stílus: dráma
Nemzet: lengyel, francia
Hossz: 115 perc
Rendező: Anne Fontaine

Jézus, mobil, fejvadászok (Les premiers les derniers)

Két fejvadász új megbízást kap: egy mobiltelefont kell megtalálniuk, ami fontos dokumentumokat tartalmaz. Ehhez mindössze egy jeladót kapnak, aminek a segítségével el kellene jutniuk a tolvajokhoz. Akiknél a telefon van, piti bűnözők, véletlenül jutottak a készülékhez és nem tudják, mi is van valójában a birtokukban. A fejvadászok a francia vidéket járva mindenféle különc szerzetbe botlanak: cowboyokkal, bolondokkal, sőt, még Jézussal is találkoznak. A kihalt vidéken egyre több szereplő kapcsolódik be a történetbe, majd a különböző cselekményszálak szép lassan elkezdenek összefonódni…

Korhatár: 16+
Stílus: vígjáték, krimi
Nemzet: belga, francia
Hossz: 98 perc
Rendező: Bouli Lanners

A sötét ötven árnyalata (Fifty Shades Darker)

Hiába a vágy, Anastasia Steele inkább szakít Christian Grey-jel, a milliárdossal, aki az érzékiség terén korábban az ujjai köré csavarta. Amikor azonban a férfi új megállapodást ajánl, mely szerint meg fog változni, visszafogottabb lesz, újrakezdik a viszonyt.

A sötét ötven árnyalata (Fifty Shades Darker)

Korhatár: 18+
Stílus: dráma
Nemzet: amerikai
Hossz: 115 perc
Rendező: James Foley

(Heti mozibemutatók címlapkép forrása)
(Heti mozibemutatók történetei itt és itt)

//milos//

Mentés


Article Tags: · · · · · · · ·