FILMEZZUNK.HU

Kapott egy új pörgős előzetest a John Wick 2 is

9746

John Wick 2 (John Wick: Chapter Two, 2017) – Előzetes

A Keanu Reeves főszereplésével készült első John Wick film a 2014-es év egyik legütősebb akció-thrillere volt és a kritikusok is odáig meg vissza voltak tőle. A Super Bowl-nak hála most befutott a második felvonásnak a legújabb előzetese is, egy pörgős TV spot, ami alapján úgy tűnik megint hozni fogják azt a magas színvonalat.

Ami mindenképpen bizakodásra ad okot, hogy Derek Kolstad írta ismét a forgatókönyvét, és a két rendező közül az egyik, Chad Stahelski visszatért. Keanu Reeves újra megformálhatta a címszereplőt, míg Ian McShane, John Leguizamo, Thomas Sadoski és Lance Reddick is újra feltűnnek a mozivásznon.

John Wick 2 története

John Wick nem élvezheti nyugdíjas éveit, mivel tudomására jut, hogy egykori társa át akarja venni egy nemzetközi bérgyilkosszövetség irányítását. Egy régi eskü miatt segítenie kell neki, így Wick Rómába utazik, hogy szembeszálljon néhány kemény legénnyel, akik a szakmájukban a leghalálosabbnak és legjobbnak számítanak.

Érdekességek

Ez Peter Stormare és Keanu Reeves harmadik közös filmje. Együtt dolgoztak korábban a Constantine – A démonvadász és a Szív/rablók című filmeken.

Chad Stahelski, a film rendezője kaszkadőrként dolgozott a Matrix trilógia forgatásain.

Az egész történetet az alkotók egy trilógiában szeretnék feldolgozni, aminek ez a második része.

Ha még nem volt meg, az első előzetest itt tudod megnézni:

Amerikai mozibemutató: 2017. február 10.
Magyar mozibemutató: 2017. február 23.

(Címlapkép forrása itt és itt; Történet forrása; Érdekességek forrása)

//milos//

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés


Article Tags: · · · · · · · ·