FILMEZZUNK.HU
Heti mozibemutatók (2017.02.23-tól) - John Wick visszatér!

Heti mozibemutatók (2017.02.23-tól) – John Wick visszatér!

5125

Heti mozibemutatók – 2017. február 23-tól

A héten terveznél moziba menni, de nem tudod, hogy mit nézz meg? Segítünk! Keanu Reeves egyik legjobb szerepében tér vissza, szemügyre vehetjük Casey Affleck élete alakítását, az olaszok összefogtak a franciákkal egy dráma kedvéért, míg a magyarok Csuja Imre vezetésével próbálkoznak. No de lássuk picit bővebben, hogy mik is lesznek e hét csütörtökétől a friss heti mozibemutatók!

John Wick – 2. felvonás (John Wick: Chapter Two)

John Wick (Keanu Reeves), a visszavonult bérgyilkos sosem nyugszik. Miután a magányos harcos New Yorkot totális csatatérré változtatta, és bosszúhadjárata során egy sereg gyilkost iktatott ki, újra ringbe száll. Wick egykori társa, egy titokzatos nemzetközi bérgyilkos szervezet irányítását akarja megkaparintani magának, így ráveszi cimboráját, hogy ismét csatasorba álljon. Wicket kötelezi az eskü, így vonakodva, de Rómába utazik, ahol a világ legveszélyesebb gyilkosaival kell szembenéznie. És a legenda egy még durvább, még brutálisabb háborúban találja magát.

Korhatár: 18+
Stílus: akció, krimi, thriller
Nemzet: amerikai
Rendező: Chad Stahelski

A régi város (Manchester by the Sea)

Nem mintha olyan nagyszerű élete volna eddig, de Lee (Casey Affleck) ragaszkodik hozzá. Amikor a bátyja halála után kiderül, hogy neki kell felelősséget vállalnia kamaszodó unokaöccséért, mégis kénytelen mindent feladni és visszaköltözni abba a kisvárosba, ahol felnőtt. És ahol túl sok emlék várja. Régi nő, régi barátok, régi titkok. És a feladat: túllendülni a gyászon, és talán belekezdeni egy másik életbe – amit a bátyja, a rábízott kamaszsrác apja választott számára.

Korhatár: 16+
Stílus: dráma
Nemzet: amerikai
Hossz: 135 perc
Rendező: Kenneth Lonergan
6 Oscarra jelölt film!

Szép álmokat (Fai Bei Sogni)

1969, Torino. A kilenc éves Massimo (Valerio Mastandrea) addig tökéletes életét darabjaira szakítja édesanyja halála. A fiú képtelen elfogadni az elfogadhatatlant, még akkor se, ha a pap azt mondja, anyja már a mennyben van. Massimo felnőttként újságíró lesz. Amikor arra készül, hogy eladja szülei lakását, a férfinek szembe kell néznie a traumatikus múltjával.

Korhatár: 12+
Stílus: dráma
Nemzet: olasz, francia
Hossz: 135 perc
Rendező: Marco Bellocchio

Tékasztorik

Bihari Viktória “Tékasztorik” című blogja alapján készülő vígjáték/romkom, amiben Viku próbálja megtalálni élete (egyik) nagy szerelmét.

Korhatár: 12+
Stílus: vígjáték
Nemzet: magyar
Hossz: 100 perc
Rendező: Martin Csaba és Czupi Kála

(Heti mozibemutatók címlapkép forrása)
(Heti mozibemutatók történetei itt és itt)

//milos//


Article Tags: · · · · · · · · ·