FILMEZZUNK.HU

Chloë Moretz-en csak a csoda segíthet! Itt a Lángoló agy előzetese

9294

Lángoló agy (Brain on Fire, 2017) – Előzetes

2012-ben dobták piacra és elég gyorsan népszerűvé is vált Susannah Cahalan memoárja, ami nem mellesleg bestseller is lett. A Lángoló agy (Brain of Fire) filmes jogait Charlize Theron szerezte meg, a főszerepet pedig Dakota Fanning-nek sánta volna. Gerard Barrett láthatott hozzá a forgatókönyvhöz, de a rendezői pozíciót is rábízták. 2015 nyarán Fanning búcsút intett az alkotásnak, mivel a forgatás kezdete közeledett, de neki más elfoglaltsága akadt. A helyét Chloë Grace Moretz vette át, rajta kívül Carrie-Anne Moss, Richard Armitage és Tyler Perry is csatlakozhatott még a drámához.

Lángoló agy (Brain on Fire, 2017) - Előzetes

A Lángoló agy története szerint Cahalan (Chloë Grace Moretz) a New York Post fiatal újságírója eléggé ritka és furcsa betegségben szenvedett. Hangokat halott, hallucinációk gyötörték és rohamok törtek rá, állapota egyre csak rosszabbodott. Számos orvosnál járt, de egyik sem tudott pontos diagnózist adni. Pedig karrierje felfelé ívelt, remek kollégái voltak és végre magánélete is egyenesbe jött. (filmdroid.hu)

A filmet tavaly szeptemberben mutatták be a torontói filmfesztiválon, de a nagyközönség számára csak idén válik elérhetővé. Ha lehet hinni a híreknek a Netflix fogja bemutatni a közeljövőben.

(Címlapkép forrása)

//milos//

Mentés


Article Tags: · · · · · · · · · ·