FILMEZZUNK.HU

Film egy örök vesztesről! Megérkezett a Win It All első előzetese

2301

Win It All (2017) – Előzetes

Joe Swanberg (Szeszfüggők) rendezésében és Jake Johnson (Kamuzsaruk) főszereplésével megérkezett a Win It All első előzetese. A Netflix gyártásában készülő produkció forgatókönyvét a direktor és a főszereplő hozták össze közösen, míg a színészi stábban olyan további nevek találhatók, mint Keegan-Michael Key, Aislinn Derbez, Cliff Chamberlain és Brian Patrick Farrell.

A történet szerint Eddie Garret egy aprócska szívességet vállal egy ismerősének, aki hamarosan börtönbe fog kerülni. A szívesség csupán annyi, hogy Eddie megőriz egy rejtélyes utazótáskát. A gond csak az, hogy Eddie komoly szerencsejáték-függő. Nem tud ellenálni a kísértésnek, és belepillant a táska tartalmába, azt pedig dugig van pénzzel. Eddie ezek után mértéktelenül hódolni kezd játékszenvedélyének. Nem csak hogy eljátsza az összes pénzt, de ráadásul adósságba is keveredik. Egyetlen megoldásnak az tűnik, ha megpróbálja visszanyerni az egészet. (mafab.hu)

A Win It All nemrég debütált a Southwesti filmfesztiválon, várhatóan 2017. április 7-én Magyarországon is elérhető lesz.

(Címlapkép forrása)

//milos//


Article Tags: · · · · · · · ·