FILMEZZUNK.HU
Nyíltan meleg lesz a Power Rangers egyik szuperhőse

Nyíltan meleg lesz a Power Rangers egyik szuperhőse

2620

A hamarosan érkező Power Rangers egyik szuperhőse nyíltan meleg lesz

A tavaly bemutatott Star Trek: Mindenen túl és a közelmúltban a magyar mozikba is megérkező A szépség és a szörnyeteg után a ’90-es években futott kultikus tévésorozaton alapuló Power Rangers készítői is bevállalták, hogy a film egyik szereplőjét nyíltan homoszexuális karakterként ábrázolják.

Csakhogy míg az Űrszekerek-mozi és a Walt Disney élőszereplős meséje egy-egy kevesebb játékidővel bíró mellékszereplővel, Hikaru Sulu (John Cho) és LeFou (Josh Gad) karaktereivel tették ezt, addig a Power Rangersben a főszereplők egyike: a Becky G. által alakított Trini, azaz a Sárga Ranger fog a saját neméhez vonzódni.

Nyíltan meleg lesz a Power Rangers egyik szuperhőse

A Becky G. által alakított Trini, azaz a Sárga Ranger fog a saját neméhez vonzódni

Dean Israelite rendező is megszólalt az ügyben:

“Trini számára nagyon sok kérdést vet fel ez a felismerés. Benne még nem tudatosult teljesen a dolog. Úgy gondolom, ebben a jelenetben az a nagyszerű, hogy egyszerű és természetes, ezért a filmet látó fiatalok is úgy könyvelhetik el, hogy “Ez OK, mindenkinek meg kell találnia azt a törzset, ahová tartozik”.

A beszámolók szerint akárcsak a Star Trek: Mindenen túl és A szépség és a szörnyeteg esetében, úgy a Power Rangers szóban forgó jelenete is egyértelműen prezentálja a homoszexualitást.

A film április 6-án fog megérkezni a hazai mozikba.

(Cikk forrása kisebb változtatásokkal: 24.hu)

Mentés


Article Tags: · · · · · · · ·