FILMEZZUNK.HU
Hétvégi bevételi lista, USA – Elképesztő magasságokban A szépség és a szörnyeteg!

Hétvégi bevételi lista, USA – Elképesztő magasságokban A szépség és a szörnyeteg!

4901

Hétvégi bevételi lista, USA – 2017. március 24-26.

Minden idők legnagyobb márciusi, és egyben őszi bevételi nyitása után továbbra sem lassít A szépség és a szörnyeteg című, legújabb élőszereplős Disney klasszikus. Közel ötven százalékot veszített második hetére, de ennél a produkciónál el lehet mondani, hogy volt miből. A klasszikus mese feldolgozása 170 millióból készült el, de világviszonylatban már most a 700 milliós határt súrolja. A Disney filmgyár pezsgőt bonthat és készülődhetnek a többi mese megfilmesítésére. Amerikában most debütált a Power Rangers, ami se nem lett siker, se nem lett bukta. 100 milliót fektettek bele és 59 milliót már vissza is hoztak. A Kong: Koponya-sziget majdnem 50%-ot veszített előző heti bevételeiből, de még így is simán oda tudott érni a hétvégi bevételi lista dobogó legalsó fokára.

Power Rangers 2017

Amerikában most debütált a Power Rangers, ami se nem lett siker, se nem lett bukta

A tengerentúlon most került bemutatásra az Élet című sci-fi, Jake Gyllenhaal-al és Ryan Reynolds-al a főszerepben. A film nem sokkal több, mint 12 millióval indított, ami jóval kevesebb, mint amire számítani lehetett. Azonban bukás ez sem lesz, hiszen az alkotás büdzséje a 60 millió dollárt sem érte el. Ötödik helyre a Logan – Farkas című legújabb X-men-mozi fért oda, köszönhetően a még mindig 10 millió dolláros feletti bevételének. A Top10 hatodik pozíciójában az év horrorszenzációja, a Tűnj el! található. Nem elég, hogy toronymagas kritikai pontszámokat kapott mindenhol, már több, mint a harmincszorosát visszahozta a 4,5 millió dolláros büdzséjének. Izgalmas hétvége volt, hiszen a Bukós szakasz című akció-vígjáték is ezen a héten debütált. A Dax Shepard által rendezett mozi sajnos bőven 10 millió alatt teljesített, de nem kell csüggedniük, ugyanis 25 millió amerikai dollárt pumpáltak “csak” bele az alkotásba. Egész szépen tartja magát A viskó című bestseller filmes adaptációja, Sam Worthington-al a főszerepben. A Lego Batman – A film hetedik hetére visszaszorult a kilencedik helyre, viszont már jóval több, mint háromszorosan megtérítette a 80 milliós büdzséjét. A The Belko Experiment című horror film zárja a legjobbak sorát.

Amerikai hétvégi bevételi lista:

  1. A szépség és a szörnyeteg – $88,,M / $690,2M
  2. Power Rangers – $40,5M / $59,2M
  3. Kong: Koponya-sziget – $14,4M / $392,1M
  4. Élet – $12,6M / $28,7M
  5. Logan – Farkas – $10,1M / $565,4M
  6. Tűnj el! – $8,6M / $154,4M
  7. Bukós szakasz – $7,6M / $9,5M
  8. A viskó – $3,7M / $49,8M
  9. Lego Batman – A film – $1,9M / $292,5M
  10. The Belko Experiment – $1,8M / $7,5M

(Sötéttel a frissen bemutatott filmek vannak; első oszlop a hétvégi amerikai bevételt, második oszlop az összbevételt mutatja)

(Címlapkép forrása; Amerikai hétvégi bevételi lista ADATAI)

//milos//


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·