FILMEZZUNK.HU
Heti mozibemutatók (2017.04.06-tól) – Legendák a filmvásznon!

Heti mozibemutatók (2017.04.06-tól) – Legendák a filmvásznon!

4826

Heti mozibemutatók – 2017. április 6-tól

A héten terveznél moziba menni, de nem tudod, hogy mit nézz meg? Segítünk! Egy filmbe sűrítve visszatér három élő legenda a filmvászonra, újra lesznek szuperhősök a mozivásznon, J. K. Simmons bitang ütős filmben fog keménykedni, míg a magyarok mindenkit rávesznek, hogy labdába rúgjunk. No, de lássuk picit bővebben, hogy mik is lesznek e hét csütörtökétől a friss heti mozibemutatók!

Vén rókák (Going in Style)

A történet szerint három régi jó barát, Willie (Morgan Freeman), Joe (Michael Caine) és Al (Alan Arkin), akik úgy döntenek, hogy bosszút állnak a bankokon, melyek miatt elveszették a nyugdíjalapjukat. Mivel nem csak magukra és számláikra, de a családjaikra is gondolniuk kell, kemény fába vágják a fejszéjüket,  hogy visszaszerezzék jogos jussukat.

Korhatár: 12+
Stílus: krimi, vígjáték
Nemzet: amerikai
Hossz: 96 perc
Rendező: Zach Braff

Power Rangers (Power Rangers)

Öt hétköznapi gimnazista fiatallal valami igazán rendkívüli történik. Megtudják, hogy a kisváros, Angel Grove és valójában az egész világ katasztrófa előtt áll, egy földönkívüli erő próbálja elpusztítani. Hőseink lehetnek az egyetlenek, akik meg tudják menteni a bolygót, mivel szuperképességek birtokában vannak.

Korhatár: 12+
Stílus: sci-fi, akció, kaland
Nemzet: amerikai, kanadai
Hossz: 124 perc
Rendező: Dean Israelite

Renegátok (Renegades)

Egy csapat haditengerészeti elit kommandóst a háború sújtotta Európába küldenek, akik egy tó fenekén egy több száz millió dollárt érő kincset lelnek. Azért, hogy a helyieknek segítsenek és az arany visszajuthasson jogos tulajdonosához, kitervelnek egy rablást. Egy szerencsétlen véletlen során az ellenség azonban felfigyel rájuk, így csak 10 órájuk marad arra, hogy végrehajtsák küldetésüket.

Korhatár: 16+
Stílus: akció
Nemzet: német, francia
Rendező: Steven Quale

Brazilok (Brazilok)

Egy kis vidéki faluban a helyi lakosok romák és úgy döntenek, focicsapatot alapítanak. A bajnokságban aztán nincs könnyű dolguk, hiszen az ellenfél csapatát rendőrök és más hasonló társaságok alkotják, akik mögött ott áll a törvény a mindennapokban. Elég nehéz így önmagukat hozni a focipályán.

Korhatár: 12+
Stílus: sport, kaland
Nemzet: magyar
Hossz: 105 perc
Rendező: M. Kiss Csaba és Rohonyi Gábor

Tejben, vajban, szerelemben (On the Milky Road)

A Macska-jaj és az Underground rendezőjének új vígjátéka egy apró, háború sújtotta kis faluban játszódik. A helyi tejesember (Emir Kusturica) nap, mint nap tejet szállít szamarával a frontvonal kellős közepén. Szereti a gondtalan falusi létet, ám élete egy nap fenekestül felfordul, miután megismerkedik egy gyönyörű, titokzatos olasz nővel (Monica Bellucci). Hamarosan kezdetét veszi szenvedélyes, őrült kalandjuk.

Korhatár: 16+
Stílus: dráma
Nemzet: amerikai, brit, szerb
Hossz: 125 perc
Rendező: Emir Kusturica

Rég nem szerelem (L’économie du couple)

15 év házasság után Marie és Boris úgy döntenek: elválnak. Marie vette a házat, amelyben két lányukkal élnek, de Boris újította fel. Mivel a férfi nem engedheti meg magának, hogy máshova költözzön, kénytelenek továbbra is együtt élni. Hiába nem bírják már elviselni egymást, egyikük sem hajlandó engedni az igazából.

Korhatár: 12+
Stílus: dráma
Nemzet: francia, belga
Hossz: 100 perc
Rendező: Joachim Lafosse

(Heti mozibemutatók címlapkép forrása)
(Heti mozibemutatók történetei itt és itt)

//milos//


Article Tags: · · · · · · · ·