FILMEZZUNK.HU
Észveszejtő lesz Pókember high-tech ruhája

Észveszejtő lesz Pókember high-tech ruhája

3390

Pókember high-tech ruhája

A képregényben Peter Parker saját maga készítette a piros-kék Pókember göncöt, viszont volt idő, amikor Tony Stark mellett dolgozott és kapott tőle egy upgrade-elt kosztümöt is, amely teljesen más volt a megszokottól. Nos, a rebootban Parker szintén a Starktól kapott ruhát viseli, azonban ez nem csupán egy átlagos cucc, akad benne jó néhány érdekesség. A cikk SPOILER elemeket is tartalmazhat! A filmdroid.hu cikke.

Igazi high tech felszerelés kapott helyet benne. JARVIS-hoz hasonló mesterséges intelligenciát pakolt bele Stark holografikus felülettel. A mellkason található pókjel tulajdonképpen megfigyelő drón, be lehet vetni, így átfogó képet tud adni egyes területekről. Parker tudja alakítani a háló méretét és több irányba is tudja kilőni, a maszk szemrészének szintén  vannak külön funkciói.

Pókember: Hazatérés (Spider-Man: Homecoming, 2017) - Előzetes

Eric Carroll producer elmondása szerint Stark nyomkövetőt is tett ajándékába, szóval ha kedve tartja bármikor le tudja nyomozni, hogy éppen merre hősködik Parker. Erre a srác is rájön és az előzetesben látott barátja segítségével próbálja kiiktatni a szerkezetet, ekkor találnak rá a sok beültetett kütyüre. A ruha képes beszélni, kérdéseket feltenni, amire Parker tud reagálni. Ezáltal képes feljebb tekerni a hőfokot is, ha éppen fázik vagy világítani is tud, ha éppen sötét van.

A hamarosan érkező Pókember: Hazatérés magyar nyelvű előzetese megtekinthető itt:

(A cikk forrása, teljes egészében: filmdroid.hu)


Article Tags: · · · · ·