FILMEZZUNK.HU

Megrázó előzetest kapott a Heath Ledger életéről szóló dokumentumfilm

4038

I Am Heath Ledger (2017) – Előzetes

A héten ünnepelte volna 38. születésnapját A sötét lovag tragikus körülmények között elhunyt Oscar-díjas színésze. Most dokumentumfilm készül az életéről I Am Heath Ledger  címmel.

Kilenc éve költözött el az élők sorából Joker ikonikus megformálója, aki posztumusz Oscar-díjban is részesült alakításáért. A  színész életéről a Spike TV és a Network Entertainment készített egy egész estét dokumentumfilmet, ami az I Am Heath Ledger címet kapta. A produkcióban soha korábban nem látott felvételekkel elevenítik meg a fiatalon elhunyt színészt.

13 meglepő érdekesség a fiatalon elhunyt Heath Ledger-ről

“Mindig is rendező volt, a színészet csak egy út volt, amin eljuthatott volna odáig” – mondja egy barátja, Tervor DiCarlo az alább látható előzetesben.

A Derik Murray  rendezésében készülő I Am Heath Ledger a Tribeca Filmfesztiválon debütál majd április 23-án, míg a tengerentúli mozikban május 3-tő láthatja a közönség.

Ledger mindössze 28 évesen, 2008. januárjában hunyt el gyógyszer-túladagolásban, miközben épp a Doctor Parnassus és a képzelet birodalma című filmjét forgatta. A produkció végül Colin Farrell és Johnny Depp közreműködésével került a mozikba.

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · ·