FILMEZZUNK.HU
Minden Disney-rekordot megdöntött a Thor: Ragnarök-előzetes

Minden Disney-rekordot megdöntött a Thor: Ragnarök-előzetes

3222

A Thor: Ragnarök-előzetes nagyot ment

Az utómunkálatoknál tart a Thor: Ragnarök című harmadik Thor-mozi forgatása, vagyis indokolt volt, mégis váratlan, hogy a Marvel kiadta a produkció teaser trailerét, amely egyenesen fenomenális lett. Olyannyira tetszett az embereknek, hogy 136 millióan nézték meg 24 óra alatt. Ez már csak azért is nagy szám, mert a Thor-filmek eddig egyáltalán nem dübörögtek túl jól a mozikban. A normann viharisten képregényesített változatáról szóló alkotások talán a Marvel filmes univerzumának leggyengébbjei közé tartoznak.

Minden Disney-rekordot megdöntött a Thor: Ragnarök-előzetes

Ehhez képest a Thor: Ragnarok előzetese legyalulta az internetet, A szépség és a szörnyeteg 127,6 millióját és a Star Wars hetedik epizódjának 112 millióját utasította maga mögé.

A hihetetlen hype valószínűleg az előkerülő Planet Hulk sztoriszálnak, A galaxis őrzői vagányságára emlékeztető hangulatnak, és szupertehetséges, szupervicces  Taika Waititi (ő készítette például a Hétköznapi vámpírokat is) személyének is köszönhető, aki úgy döntött, kicsit ráncba szedi a karaktert, mert nem a királydrámázás, hanem viccelődés áll neki jól igazán.

Az előzetes itt tekinthető meg:

Az előzetes azonban csak a Disney-filmek között rekorder, az eddigi mindent vivő trailer a Stephen King-féle Az, amit az első 24 órában nem kevesebb, mint 197 milliószor játszották le a Youtube-on, a Facebookon és a Twitteren, ezzel pedig 58 milliót vert az új rekordot még decemberben beállító Halálos iramban 8 előzetesére.

Az asgardi félistent természetesen továbbra is Chris Hemsworth alakítja, mellette a Lokiként visszatérő Tom Hiddleston és az új mellékszereplők, így a kétszeres Oscar-díjas Cate Blanchett, továbbá Tessa Thompson és a kiváló Jeff Goldblum is felbukkan a kedvcsinálóban.

Magyar mozibemutató: 2017. november 1.

(Cikk forrása: 24.hu)


Article Tags: · · · · · · · · ·