FILMEZZUNK.HU
Tom Hardy bizonyította, a való életben is kemény csávó

Tom Hardy bizonyította, a való életben is kemény csávó

3285

Tom Hardy személyesen kapcsolt le egy rosszfiút

A The Sun nevű napilapnak köszönhetően értesültünk arról hírről, hogy a filmjeiben leginkább kemény csávót alakító Tom Hardy, milyen hőstettet hajtott végre a való életben. Egy szemtanú szerint Tom Hardy üldözőbe vett egy robogót eltulajdonítani igyekvő pasast, akit aztán kerteken és egy építkezési helyszínen át kergetett egészen addig, amíg le nem terítette. Ezután állítólag visszatartotta a rendőrök érkezéséig a bűnözőt.

Tom Hardy bizonyította, a való életben is kemény csávó

A London délnyugati részében, Richmondban élő szemtanú, bizonyos Arun Pullen beszámolója szerint Hardy láthatóan “szuperhős-üzemmódba váltott” és nemcsak elkapta a gazfickót, de előbb lefogta, majd meg is motozta már azelőtt, hogy a helyszínre értek volna a rendőrök.

“Tom valószínűleg épp arra járt az utcán és megláthatta, hogy mi történik. Azonnal mozgásba lendült és üldözés közben nagyon mérgesnek tűnt.”

– árulta el a szemtanú, aki állítása szerint az eset után még beszélt is néhány mondatot a 39 éves színésszel: “Kérdeztem Tomot, hogy mi történt és azt mondta, hogy megcsípte a pasast, akit többek között az én kertemen keresztül is üldözött.”

Pullen-en kívül jelen volt a barátnője is, aki a The Sun munkatársának megerősítette, hogy tényleg a következő James Bond esélyes színészt látták:

“Nem tévedés, tényleg Tom Hardy volt az.”

Az Oscarra is jelölt színészt is természetesen megkeresték a lap munkatársai, de sem a filmsztár, sem a szóvivője nem kívánt nyilatkozni az ügyben.

A színészt legközelebb a Dunkirk című filmben láthatjuk viszont a mozivásznon, aminek az előzetesét itt megnézheted:

(Cikk forrása: 24.hu)


Article Tags: ·