FILMEZZUNK.HU

Baromi ütős A Karib-tenger kalózai 5 legújabb előzetese

30574

A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, 2017) – Előzetes

Behajózott a A Karib-tenger kalózai 5. részének a legújabb előzetese, ami igaz, hogy nem teljes hosszúságú, de így is nagyot üt! A kalózok 2017 május végén érkeznek a hazai mozikba, azaz már egy hónapot se kell kibírnunk a premierig. Johnny Depp ismét eljátszhatta Jack Sparrow-t, Orlando Bloom szintén fel fog bukkanni. Javier Bardem lesz Salazar kapitány, a rettegett kalózkísértet, aki csapádba esett a Bermuda-háromszögben és miután sikerül lelépni onnan Poszeidón szigonyát akarja megtalálni. Brenton Thwaites formálja meg Henry Turnert, vagyis Bloom karakterének fiát. Kaya Scodelario bújhatott Carina Smyth csillagász bőrébe, jegyzetei különösen fontosak, mivel akad benne néhány információ, amivel megtalálható a szigony.

A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, 2017) - Előzetes

Jack Sparrow kapitánnyal nem érdemes ujjat húzni

A Karib-tenger kalózai 5 története

Jack Sparrow (Johnny Depp) kapitány sosem volt az a csendes fajta az élete pedig kalandok sorozata, ezt jól tudjuk. Azonban eddigi problémái talán felejthetőnek is nevezhetőek a mostanihoz képest. Felbukkan ugyanis a színen Salazar kapitány (Javier Bardem), Jack régi nemezise, aki ráadásul szellem kalózaival együtt szeretné levadászni hősünket. Illetve nem csak őt, hanem az összes kalózt a tengereken. Jack Sparrow-nak most egy egyetlen esélye van arra, hogy túlélje a Salazarral történő találkozást. Ha megtalálja és felhasználja elleni a tengerek istenének, Poseidon-nak a szigonyát. (mozi-filmek.hu)

Ez lesz az első film a sorozatban, amiben Johnny Depp (Jack Sparrow), Geoffrey Rush (Captain Barbossa) és Jack Davenport (James Norrington) egy csapatot alkot.

Kulisszatitkok videó is érkezett:

Amerikai mozibemutató: 2017. május 26.
Magyar mozibemutató: 2017. május 25.

(Címlapkép forrása)

//milos//

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés


Article Tags: · · · · · · · ·