FILMEZZUNK.HU
Mozibemutatók (2017.05.04-től) – A Marvel tovább folytatja!

Heti mozibemutatók (2017.05.04-től) – A Marvel tovább folytatja!

7141

Heti mozibemutatók – 2017. május 4-től

A héten terveznél moziba menni, de nem tudod, hogy mit nézz meg? Segítünk! Sok új film nem érkezik, azonban a néhány érkezőből az egyik garantáltan óriási siker lesz. A Marvel univerzum nem, hogy meginogna, hanem hihetetlen magasságokban van folyamatosan. Ennek jön a legújabb darabja. Cikkünkben említést érdemel még egy amerikai vígjáték és egy lengyel történelmi dráma is. No, de lássuk picit bővebben, hogy mik is lesznek e hét csütörtökétől a friss heti mozibemutatók!

A galaxis őrzői 2. (Guardians of the Galaxy Vol. 2)

A galaxis őrzői, Peter Quill, Gamora, Rocket Racoon, Groot és Drax ezúttal a világűr legtávolabbi szegletébe utazik, itt igyekszik feltárni Star Lord valódi származásának titkát. Nemrég ugyanis kiderült, hogy ő nem teljesen ember. Már nincs messze a pillanat, amikor találkozhat apjával.

Korhatár: 12+
Stílus: sci-fi, akció
Nemzet: amerikai
Hossz: 137 perc
Rendező: James Gunn

Hogyan legyél latin szerető (How to Be a Latin Lover)

Maximo (Eugenio Derbez) nagyon fiatal még és az az álma, hogy gazdag legyen anélkül, hogy egy percet is dolgozott volna életében. Feleségül megy hát egy vagyonos nőhöz, aki 25 évig el is tartja őt. Ekkor azonban a férfit lapátra teszik egy fiatalabb autókereskedő kedvéért. Oda hát a gazdagok világa, így kénytelen lesz visszaköltözni elhidegült nővéréhez. Maximo azonban alig várja, hogy újra jólétben élhessen, ezért ki is szemeli magának Celestét (Raquel Welch), az özvegy milliárdost. Miközben a férfi próbálja felidézni, hogy legyen újra tüzes és csábító latin szerető, ráébred, hogy a pénznél van fontosabb dolog is az életben: a család.

Korhatár: 12+
Stílus: vígjáték
Nemzet: amerikai
Rendező: Ken Marino

Emlékképek (Powidoki)

A történet a karizmatikus lengyel festőről, Wladyslaw Strzeminskiről (Boguslaw Linda) szól. A háború után műveit az aktuális társadalmi és politikai helyzet miatt a kommunista elit ellenezte. Kizárták az egyetemről, ahol addig tanított, illetve mindenféle módon meggátolták művészeti tevékenykedését, ennek ellenére ő kitartott saját művészi szabadságának követése mellett.

Korhatár: 12+
Stílus: történelmi, életrajzi, dráma
Nemzet: lengyel
Hossz: 98 perc

Rendező: Andrzej Wajda

(Heti mozibemutatók történetei itt és itt)
(Heti mozibemutatók: címlapkép forrása)

//milos//


Article Tags: · · · · ·