FILMEZZUNK.HU
Fontos hír érkezett A holnap határa 2-vel kapcsolatban

Fontos dolog derült ki A holnap határa 2-vel kapcsolatban

2998

A holnap határa 2. része ott fog folytatódni, ahol az első film véget ért

Doug Liman és Tom Cruise lelkesen vágott bele A holnap határa 2. részében tervezgetésébe. A direktor éppen a The Wall kapcsán ad interjúkat, de azért szóba került a sci-fi következő felvonása is. Kiderült, hogy sokkal kevesebb költségvetésben gondolkodnak, Liman szerint ugyanis egy folytatásnak nem feltétlenül kell sokkal nagyobbnak és látványosabbnak lennie.

„Nem kell annyi akciót beleraknunk. A nézők kedvelték filmünk humorát és a különböző helyzeteket, szóval ezúttal sokkal többet tudunk Tom és Emily Blunt karakterére összpontosítani. Lesz egy másik figura is, aki tuti, hogy ellopja a show-t a többiek elől. Szóval erre összpontosítunk és nem arra, hogy minél gyakrabban akcióba lendüljenek a szereplők.”

– Ami azért érthető is, hiszen a bevétel nem volt a költségvetéshez mérten termetes.

A holnap határa (Edge of Tomorrow, 2014)

Liman hozzátette, hogy a másodikkal véget is ér a franchise, nem akarnak harmadikat. Az elsőben leginkább Cruise ismerte meg jobban Blunt karakterét, de a folyamatosan időbeli visszaugrálások miatt a nő nem emlékezett semmire. Ezzel kezdenének valamit. A történet pont ott fog indulni, ahol az előző véget ért.

(Forrás: Filmdroid)

Mentés

Mentés


Article Tags: · · · ·