FILMEZZUNK.HU

Megérkezett A setét torony legújabb előzetese

3599

A setét torony (The Dark Tower, 2017) – Előzetes

Sokáig tartott, de csak összehozták. Stephen King közkedvelt regénysorozatából film készült és ha minden a tervek szerint alakul, akkor a Setét toronyhoz (The Dark Tower) további részek fognak társulni. A világ egyik legsikeresebb regényírója, Stephen King életműve legfontosabb regénysorozatának első kötetéből készült film minden szempontból hatalmas vállalkozás. A 40 országban több mint 30 millió példányban eladott könyv misztikus, fantáziadús és vad világot teremt, amely a thriller, a horror, a fantasy és a western keveréke, benne hihetetlen és izgalmas, vad figurákkal.

A setét torony (The Dark Tower, 2017) - Előzetes

A produkciót Nikolaj Arcel rendezi, aki utoljára a 2012-es Egy veszedelmes viszony filmen dolgozott. A két főszereplőt valószínűleg senkinek sem kell bemutatni. Roland Deschain-t, a magányos harcost Idris Elba alakítja, aki, ha megtalálja a Setét tornyot, az Oscar-díjas Matthew McConaughey-vel találkozhat. Rajtuk kívül Abbey Lee, Katheryn Winnick, Jackie Earle Haley és Nicholas Hamilton is részese lesz az alkotásnak.

A történet szerint egy revolverhős vándorol a végtelen pusztában. Igazi harcos, aki az igazság nyomában jár, és szörnyekkel viaskodik. Roland Deschain (Idris Elba) magányos harcos, aki a Setét Toronyt keresi. Elmúlt világok árnyai nyomasztják, miközben maga is világok és korok között közlekedik. (Intercom)

Magyar mozibemutató: 2017. július 28.

(Címlapkép forrása)

//milos//

Mentés

Mentés

Mentés


Article Tags: · · · · · · · · · ·